80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre premiile saptamanale constand in ustensile folositoare in bucatarie!

 admin  2014.02.20  Electronice,Trageri la sorti  2162

concurs inedit

Ajută-l pe Bob să găsească cele mai inedite reţete cu produsele Inedit!

Bob, bobul de soia nemodificat genetic de la Inedit, te invită să descoperi gusturile surprinzătoare care au la bază produsele Inedit.

“Fii curioasă, experimentează şi găseşte reţetele de soia pe gustul tău şi a celor dragi, apoi trimite-mi reteţa, să văd şi eu cu ce se mănâncă. Drept răsplată, te aşteaptă ustensile de bucătărie pentru a-ţi uşura reţetele, dar şi opt invitaţii la Sesiunea privată de gătit Inedit organizată împreună cu Bacania Veche Charity Shop.” - Bob

Propune o reţetă plecând de la oricare dintre produsele Inedit şi Bob te va premia cu una dintre cele 8 invitaţii la Sesiunea privată de gătit Inedit, susţinută de Marius Tudosiei, la Băcănia Veche Charity Shop, sau cu unul dintre premiile săptămânale constând în ustensile folositoare în bucătărie.

Concursul se desfășoară în perioada 17 februarie – 10 martie 2014.

In data de 24 februarie va fi extras un castigator al unui set de cutite cu lama ceramica si tocator din bambus Peterhof, pe 3 martie va fi extras un castigator al unui vas de gatit cu interior ceramica Peterhof si 10 martie va fi extras un castigator al unui set doua oale de gatit cu aburi Peterhof precum si 8 castigatori pentru premiul cel mare, constand in 8 invitatii duble la Sesiunea privată de gătit Inedit, susţinută de Marius Tudosiei, la Băcănia Veche Charity Shop din Str. Fabrica de Glucoza 9B, Bucuresti, in data de 22 martie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

bob de soia concurs inedit concurs femei premiile saptamanale ustensile folositoare in bucatarie propune o reteta