108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
45
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele sase aparate Mini Me!

 admin  2014.03.12  Electronice,Trageri la sorti  2273

concurs MTV

Concursul “MTV te premiaza cu o cafea buna facuta la aparatele Mini Me” se deruleaza in intervalul 28 februarie 2014 – 11 aprilie 2014.

In intervalul 28 februarie 2014 – 11 aprilie 2014, vizitatorii site-ului www.mtv.ro si ai paginii de Facebook a site-ului www.mtv.ro au sansa sa castige unul dintre cele sase aparate Mini Me.

Castigatorii vor fi selectati dintre cei care dau LIKE atat paginii de Facebook www.mtv.ro, cat si paginii de Facebook NESCAFÉ Dolce Gusto Romania si raspund creativ la intrebarea concursului din aplicatia Mini Mistery de pe pagina de Facebook a site-ului www.mtv.ro.

Premii:

  • sase aparate Mini Me

Castigatorii vor fi desemnati de redactia www.mtv.ro in functie de creativitatea raspunsurilor oferite de participanti la intrebarea din cadrul aplicatiei Mini Mistery de pe pagina de Facebook a site-ului www.mtv.ro. Cei 6 castigatori vor fi anuntati la finalul concursului, pe data de 11 aprilie 2014, la ora 18:00, pe site-ul www.mtv.ro si pe pagina de Facebook a site-ului www.mtv.ro.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs MTV aparat Mini Me concursuri NESCAFÉ Dolce GustoNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.