Acest concurs a expirat în data de 2014-05-31. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 200 de ghiduri - Ghidul femeii active de la Always!

Daca vrei sa fii sanatoasa si frumoasa primavara asta, atunci trebuie sa ai la indemana Ghidul femeii active, creat de Always special pentru tine!

Pentru ca esti o femeie activa, iar viata ta e plina de provocari si de responsabilitati, dar si de bucurii si pasiuni, Always a decis sa iti vina in intampinare cu acest ghid, un material complet despre cum sa ai grija de feminitatea ta. Redactat de experti medicali si de specialisti, printre care se numara Oana Cuzino, Laura Cosoi si Mihaela Bilic, ghidul reprezinta un efort comun al acestor lideri de opinie de a darama prejudecati, false pudori si tabuuri, dar si de a  te inspira si incuraja sa te bucuri de tine insati si sa iti valorifici potentialul. Materialul contine informatii concrete si recomandari sau sfaturi pe teme precum sanatatea intima si sanatatea pielii, alimentatia sanatoasa, dezvoltare personala, sport si consiliere pentru cariera, stil si feminitate.

Sfat: Pentru perioada apropiată zilelor delicate si pentru inevitabilul sindrom pre-menstrual, Mihaela Bilic spune ca exista cateva alimentare minune de care te poti bucura - banana, carnea de curcan, somonul, iaurtul, broccoli, prunele uscate si spanacul. Daca ai nevoie sa te relaxezi sau sa te odihnesti, afla ca exista o gama variata de alimente care pot contribui la o stare de bine:  laptele, carnea rosie, nucile, alunele, semintele, perele, citricele, sardinele sau rosiile. Si daca vrei sa fii cu adevarat implinita, Mihaela iti recomanda sa renunti la regimuri si cure de slabire pentruc a acestea implica privatiuni si frustrari care nu fac altceva decat sa exacerbeze dorintele. Variaza placerile alimentare si asculta-ti simturile – mananca incet si cu moderatie si invata sa faci diferenta dintre suficient pentru a-ti satisfce pofta si prea mult. 

Castiga Ghidul femeii active si afla si mai multe lucruri despre cum poti avea grija de sanatatea ta! Si nu uita ca Always e alaturi de tine! Acum, Always ofera o protectie de pana la 5 ori mai buna, folosit fara vata deasupra!

Participa la concurs in perioada 28 aprilie – 30 mai 2014, raspunde corect la intrebarea:

Care sunt alimentele care te ajuta sa te relaxezi?

  •  laptele, nucile, alunele, carnea rosie, semintele, fructele
  •  painea si orice produse de patiserie
  •  sucurile acidulate si cafeaua

si poti castiga unul dintre cele 200 de ghiduri - Ghidul femeii active de la Always!