98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend de drive test la volanul unui model Hyundai!

 admin  2014.03.16  Diverse,Trageri la sorti  1834

concurs Hyundai

Campania Promotionala “INCEPE PRIMAVARA ALATURI DE HYUNDAI” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, exclusiv prin intermediul website-ului www.hyundai-motor.ro si a paginii oficiale de Facebook Hyundai Auto Romania, va incepe la data de 01.03.2014, ora 14:00 PM si se va desfasura pana la data de 31.03.2014, ora 23:59 PM.

Campania este adresata tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania. Pentru a participa la Campania Promotionala, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • sa aiba varsta de minim 18 ani impliniti anterior datei de inscriere in Campania Promotionala;
  • sa detina permis valid de conducere categoria B;
  • sa accepte sa transmita urmatoarele informatii personale: nume complet, numar de telefon, adresa de e-mail si localitate de domiciliu
  • sa accepte termenii si conditiile existente pe website-ul www.hyundai-motor.ro 
  • sa respecte prevederile prezentului Regulament pentru participarea la Campania Promotionala.

Campania se desfasoara numai online, pe website-ul www.hyundai-motor.ro si pe pagina oficiala de Facebook Hyundai Auto Romania. Participantii acceseaza website-ul www.hyundai-motor.ro, completeaza datele de contact si intra automat in tragerea la sorti pentru un weekend de drive-test (de vineri pana luni) cu unul dintre modelele Hyundai, in functie de disponibilitate. De asemenea, dupa transmiterea formularului, utilizatorul va fi contactat de catre cel mai apropiat distribuitor Hyundai pentru a fi informat cu privire la oferta speciala de primavara Hyundai.

Se vor efectua doua extrageri in data de 12 martie 2014 si 4 aprilie 2014, dupa incheierea campaniei, Organizatorul va selecta toate inscrierile valide efectuate, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti utilizand platforma random.org.

In cadrul acestei Campanii Promotionale, Organizatorul ofera urmatorul premiu:

  • doua premii, constand in punerea la dispozitie pe perioada unui weekend intreg, de vineri pana luni (inceputul lunii aprilie), a unui autovehicul din gama Hyundai, in vederea efectuarii de drive-test. Autovehiculul va putea fi utilizat in limita a 1.000 de kilometri, numai pe teritoriul Romaniei, respectand legislatia rutiera aflata in vigoare si conform contractului ce va fi perfectat de catre parti. Modelul din gama Hyundai va fi oferit cu rezervorul de combustibil plin. Castigatorii nu pot modifica data stabilita pentru efectuarea testului si nu pot transfera premiul catre o alta persoana.

Castigatorii validati ai Campaniei Promotionale vor fi publicati pe pagina de Facebook Hyundai Auto Romania, in cursul zilei de 12 martie 2014 si respectiv 4 aprilie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Hyundai test drive concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.