108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un televizor performant cu diagonala de 81 cm Sharp!

 admin  2014.03.26  Electronice,Trageri la sorti  2379

concurs MarketOnline

Este timpul sa te pregatesti pentru campionatul mondial, asa ca am pregatit un nou concurs pentru tine! 

Vrei sa fii primul care afla despre noutatile, promotiile de sapte stele si lichidarile magazinului MarketOnline? Este foarte simplu! Te inscrii la newsletter-ul nostru si intri in comunitatea celor care se hranesc cu tehnologie! In plus ai posibilitatea sa castigi un televizor performant cu diagonala de 81 cm Sharp LC-32LD145V.

Tu te inscrii, iar noi te premiem!

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci o adresa de email valida si numele tau real AICI in pagina de abonare. Fiecare adresa de email inscrisa va primi automat un cod unic de abonare cu care va participa la extragere.

Daca esti deja abonat la newsletter-ul MarketOnline, esti inscris automat in aceasta campanie si participi la extragerea pentru TV-ul LED Sharp! Iti poti afla oricand codul tau introducand in pagina dedicata campaniei adresa ta de mail.

Vom extrage castigatorul in data de 25 aprilie 2014!


PARTICIPA LA CONCURS

castiga televizor concursuri online concursuri campionatul mondialNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.