98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un televizor LED Smart TV Philips!

 admin  2014.02.17  Diverse,Electronice,Trageri la sorti  2185

Jurnalele Vampirilor

Campania „Happy Vampire’s Day” este organizata si se desfasoara in perioada 14 februarie 2014 – 28 februarie
2014
.

Pentru a participa la Campanie, un participant trebuie sa raspunda corect intrebarilor legate de serialul „Jurnalul Vampirilor” prin intermediul aplicatiei Facebook disponibila pe pagina de Facebook UPC in perioada 14 februarie 2014 – 28 februarie 2014. Intrebarile au 4 (patru) variante de raspuns, din care doar una corecta.

Daca participantul nu raspunde corect din prima incercare la intrebare, i se va mai acorda inca o sansa.

Pentru a se inscrie la tragerea la sorti pentru premiul zilnic, un participant trebuie sa raspunda corect la intrebarea din ziua respectiva. Pentru a se inscrie la tragerea la sorti pentru premiul mare, un participant trebuie sa raspunda corect la minim una dintre cele 15 intrebari din Campanie.

Premiile ce vor fi acordate de catre Organizator sunt urmatoarele:

  • 1 Televizor LED Smart TV Philips, 140 cm, Full HD, 55PDL8908S
  • 15 agende „Jurnalele Vampirilor”
  • 15 carti „Jurnalele Vampirilor”

Premiile vor fi acordate in felul urmator:

  • Un premiu zilnic (o agenda „Jurnalele Vampirilor” + o carte „Jurnalele Vampirilor”)
  • Un premiu mare la sfarsitul Campaniei (un televizor Philips 55PDL8908S)

Desemnarea castigatorilor Campaniei va fi efectuata la sediul Organizatorului din Bucuresti, Str. Maria Ghiculeasa nr 26, sect. 2, in data de 03 martie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

Jurnalele Vampirilor concursuri concursuri online castiga televizor Happy Vampire’s DayNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.