Acest concurs a expirat în data de 2014-03-27. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set de cutite Jamie Oliver!

Concursul “Bucatarul iscusit"  se desfasoara pe site-ul www.gustos.ro, in perioada 24 februarie – 26 martie 2014.

Poate participa la Concurs orice persoana fizica care a implinit varsta de 16 ani. 

Mecanismul concursului:

Fiecare membru al comunitatii Gustos.ro care participa la concurs trebuie sa bifeze casuta de participare la concurs in momentul publicarii retetei pe site si sa introduca in campul din cadrul retetei un link catre produsul preferat de pe CutitulBucatarului.ro. Fiecare dintre retetele participante trebuie sa respecte cerintele concursului: reteta cu fotografie, text si imagine apartinand autorului.

Dupa inscrierea retetei, aceasta va fi verificata si aprobata de echipa Gustos.ro, apoi aceasta va fi afisata pe pagina de concurs userul inscris va primi un e-mail automat de confirmare a aprobarii retetei.

Dupa perioada de inscriere retete, urmeaza perioada de jurizare. Juriul va lua in considerare retetele care au cele mai frumoase imagini, care sunt explicit descrise. In plus, juriul va tine cont si de popularitatea retetei: numar de comentarii, like-uri pe Facebook, in cadrul paginii retetei si plusuri sin Google+. 

Castigatorul premiului va fi anuntat pe 26 martie 2014, dupa ora 12:00 si afisat pe site-ul www.gustos.ro. 

In termen de 7 (sapte) zile de la incheierea concursului, castigatorul va fi contactat de Organizator pentru a fi informat despre modalitatea de intrare in posesie a premiilor castigate. Pentru a intra in posesia premiului castigat, castigatorul are obligatia sa comunice Organizatorului numele complet, adresa completa, copie dupa buletin sau cartea de identitate (seria si numarul buletinului sau a cartii de identitate, data emiterii documentului, emitentul documentului si codul sau numeric personal), semnarea unui proces verbal de predare/primire produse testate si premiu si toate celelate posibile informatii necesare transferarii sau ridicarii premiului.

Premiile vor fi inmanate/ transferate/ predate/trimise Castigatorilor IN TERMEN DE 40 (PATRUZECI) DE ZILE DE LA SFARSITUL LUNII IN CARE S-AU CASTIGAT de catre partenerul campaniei – CutitulBucatarului.ro.

“Premiul” inseamna un set de cutite de bucatarie compus in 5 cutite cu suport (in valoare de 396,80 lei, inclusiv TVA) si este oferit de catre CutitulBucatarului.ro.