Acest concurs a expirat în data de 2014-04-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set chemise sexy si incitant!

Concursul "Castiga un set chemise sexy si incitant" va incepe la ora 15:00 in data de 27.03.2014 si se va incheia la ora 23:59 in data de 06.04.2014,  urmând să fie organizat şi desfăşurat pe teritoriul României. 

Concursul "Castiga un set chemise sexy si incitant" este accesibil tuturor persoanelor fizice rezidente în România, care sunt fani ai paginii Facebook SevenSins.

Persoanele care îndeplinesc condițiile menționate de mai sus, care vor actiona relevant la indemnul Organizatorului si vor distribui raspunsul pe propriul lor perete de Facebook, adresat pe pagina de Facebook SevenSins, vor intra automat in procesul de tragere la sorti.

Desfasurarea concursului: acesta se va desfăşura pe durata a 11 zile astfel:

  • PASUL 1: Participanții care vor distribui concursul pe propriul perete de Facebook vor fi inscrisi in mod oficial la concurs si vor participa la tragerea la sorti.
  • PASUL 2: La finalul concursului, dintre participantii care au distribuit concursul pe peretele lor de Facebook, va fi tras la sorţi şi declarat 1 castigator al paginii Facebook SevenSins. 

Loteria se încheie în data de 06.04.2014 ora 23:59 iar castigatorul va fi anuntat pe pagina de Facebook in data de 07.04.2014.

Premiul consta in:

  • 1 buc Chemise Hannah White, de la Beauty Night, in marimea solicitata de castigator (chemise transparent confectionat din dantela si satin, cu chilot string inclus)