108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un sejur city break cu destinatia Roma, pentru 2 nopti, 3 zile pentru 2 persoane!

 admin  2014.03.03  Vacante,Trageri la sorti  2089

concurs Matar

Campania “Matar.ro te trimite la Roma” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 3 martie 2014 – 16 aprilie 2014 inclusiv. 

La campania „Matar.ro te trimite la Roma” poate participa orice persoana fizica, inscrisa in platforma de marketing afiliat Profitshare. Varsta minima pentru participarea la aceasta Campanie este de 18 ani impliniti in ziua inceperii Campaniei, respectiv 3 martie 2014. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs. 

Mecanismul campaniei:

Pentru a participa la Campanie, orice persoana care indeplineste conditiile de mai sus, trebuie sa inregistreze in contul de afiliat Profitshare minim 5 (cinci) conversii aprobate pentru advertiserul Matar.ro in perioada 3 martie 2014 – 16 aprilie 2014 inclusiv, devenind astfel eligibil pentru a castiga premiul oferit de catre Organizator. 

Toti afiliatii eligibili pentru a castiga premiul oferit de catre Organizator, vor intra la tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului. 

Premiul Campaniei consta in: 

  • Un sejur citybreak cu destinatia Roma, Italia, pentru 2 nopti, 3 zile pentru 2 (doua) persoane. 

Premiul include urmatoarele servicii: 

  • Cazare cu mic dejun inclus la hotel de 3* sau 4* in Roma, Italia, pentru 2 (doua) nopti, 3 (trei) zile; 
  • Taxe de aeroport; 
  • Bilet de avion Bucuresti – Roma – Bucuresti.

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Matar castiga bani bani online city break Roma concursuri online te trimite la RomaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.