Acest concurs a expirat în data de 2014-04-24. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un scaun directorial, un scaun de birou sau un fotoliu de realaxare!

Jocul începe la 24.03.2014 și se încheie la 23.04.2014 orele 23:59.

La tombolă are dreptul de a participa orice persoană fizică cu vârsta peste optsprezece (18) ani.

Pentru a participa la tombolă primul pas este de a avea un cont Facebook și de a căuta pagina oficială ChairPro pe care sa dati Like.

Participarea la această promoție nu este legată de achiziționarea de bunuri și / sau servicii.

Tombola se desfășoară pe pagina Facebook oficială a ChairPro. Pentru a participa la aceasta, fiecare participant trebuie să răspundă în mod corect la întrebare și să se înregistreze prin completarea datelor personale (nume, e-mail, oraș și număr de telefon).

Fiecare utilizator se poate înregistra o singură dată pentru a participa la tombolă cu adresa de e-mail.  Pentru a își mări șansele de a câștiga premiul, participantul înregistrat poate distribui prietenilor (prin Skype, e-mail sau pe peretele Facebook) link-ul primit după înregistrare. Când se înregistrează un prieten de-al său în joc urmând acest link, participantul primește o suplimentare de participare.

Premii:

În data de 24.04.2014, pe principiu aleatoriu se va extrage 1 dintre toți participanții care va câștiga unul din premii următoare:

  • Scaun directorial de piele ecologică Nadir Steel
  • Scaun de birou ergonomic Open Point SY
  • Scaun de birou cu design atrăgător Zoom
  • Scaun de birou ENERGY la alegere
  • Fotoliu de relaxare Malta - culori la alege
  • Scaun Romeo – culori la alegere

Anunțul numelor celor care au câștigat tombola va avea loc în data de 24.04.2014 pe site-ul www.chairpro.ro, și pe pagina oficială ChairPro din Facebook. Toți câștigătorii vor primi o înștiințare pe e-mailurile desemnate și li se va cere să furnizeze o adresă de livrare completă.