Acest concurs a expirat în data de 2014-03-09. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un premiu surpriza de la Praktiker!

Concursul “Indragostit de idei bune de la Praktiker!” se va desfasura pe pagina oficiala de Facebook Praktiker Romania.

Pentru a participa la concursul de pe pagina de Facebook, este necesar ca participantul sa aiba cont de utilizator pe site-ul facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale, similare cu cele din cartea de identitate si sa fie fan al paginii de Facebook Praktiker Romania https://www.facebook.com/PraktikerRomania.

Concursul se desfasoara in perioada 24 februarie - 8 martie 2014. Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti, prin Random.org.

Pentru a fi eligibili in concurs, participantii trebuie sa lase un comentariu care sa contina o declaratie de dragoste (un obiect/decoratiune/amenajare etc), sa anuntat persoana iubita dandu-i TAG si sa dea SHARE/DISTRIBUIE evenimentului, in perioada 24 februarie – 8 martie 2014 in pagina de Event “Indragostit de idei bune de la Praktiker!”.

La finalul concursului “Indragostit de idei bune de la Praktiker!”, pe data de 10 martie 2014 se alege castigatorul prin tragere la sorti prin Random.org, dintre participantii a caror declaratie de dragoste a indeplinit toate conditiile specificate in prezentul regulament. Castigatorul va primi premiu surpriza de la Praktiker.