Acest concurs a expirat în data de 2014-06-01. Vezi concursurile active aici.
concurs Nivea

Concursul "SPUNE DA!" va incepe pe data de 01.04.2014 si va dura pana la 31.05.2014.

In cadrul acestui concurs se vor acorda premii prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza:

  • dintre toti participantii unici, valizi, incrisi in perioada promotiei, se vor extrage 50 de castigatori, fiecare al cate unui premiu constand in cate un kit pentru energizarea tenului, de la NIVEA

Un kit pentru energizarea tenului de la NIVEA contine:

  1. NIVEA Q10 PLUS CREMA DE ZI ANTI-RID ENERGIZANTA, 50 ml
  2. CREMA NIVEA Q10 PLUS ANTI-RID CC CREAM, 50 ml
  3. NIVEA AQUA EFFECT SPUMA DE CURATARE REVIGORANTA PENTRU TEN NORMAL SI MIX, 150 ml
  4. NIVEA APA MICELARA 3 IN 1, 200 ml

Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze aplicatia "SPUNE DA!" de pe pagina de internet www.nivea.ro/spuneda, la sectiunea special dedicata concursului, in intervalul de concurs 01.04.2014 - 31.05.2014, iar in aceasta aplicatie sa aleaga pentru fiecare dintre intrebarile afisate de aplicatie, unul dintre cele doua raspunsuri posibile: DA sau NU. 

Dupa ce au ales una dintre cele doua variante de raspuns, pentru fiecare dintre intrebarile afisate de aplicatie, participantii trebuie sa isi completeze toate datele personale si de contact, complete si corecte, exact asa cum reies din cartea de identitate (nume, prenume si adresa postala).

In momentul in care au incheiat procesul de inscriere (au completat datele personale si de contact), participantii sunt inscrisi automat in tragerea la sorti de la finalul campaniei. Tragerea la sorti va avea loc in data de 5 iunie 2014. Un participant se poate inscrie o singura data pe zi si nu poate castiga decat un singur premiu pe toata durata concursului.