Acest concurs a expirat în data de 2014-02-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un city break pentru doua persoane la Paris!

Campania „Kiss 4 Love – Video” este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzata pe postul de radio „Kiss FM”. Campania se va desfasura incepand cu data de 8 februarie 2014 si pana la data de 14 februarie 2014, inclusiv.

Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa acceseze site-ul kissfm.ro, sa intre pe pagina de concurs, sa completeze formularul de inscriere la promotie, introducand datele proprii de contact. Participantul la promotie va trebui, apoi, sa selecteze un fragment muzical preferat si sa upoadeze 6 fotografii, din albumul propriu de pe pagina personala de Facebook sau din arhiva calculatorului propriu. Dupa finalizarea acestor doua etape, in mod automat, va fi generat un fisier care va contine fragmentul muzical selectat si pozele uploadate. 

In perioada 8 februarie – 13 februarie 2014 (ora 24:00), toate fisierele uploadate prin intermediul aplicatiei sunt supuse votului vizitatorilor site-ului kissfm.ro. In data de 14 februarie, pe site-ulva fi afisat fiserul care a intrunit numarul maximum de voturi din partea vizitatorilor site-ului. In cazul in care exista mai multi participanti care au obtinut acelasi punctaj, alegerea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti (din randul celor care au obtinut acelasi punctaj), cu ajutorul unui soft specializat random.org.

Fiecare dintre vizitatorii site-ului kissfm.ro va putea vota un numar nelimitat de fisiere, dar doar o singura data pe zi, in intervalul 8 februarie - 13 februarie 2014.

Castigatorul campaniei va fi anuntat pe postul de radio Kiss FM, in data de 14 februarie 2014, pe parcursul intregului program din ziua respectiva. De asemenea, castigatorul campaniei va fi evidentiat pe site-ul kissfm.ro, delimitandu-se clar de ceilalti participanti la campanie.

Premiile oferite:

Premiul consta intr-un city break pentru doua persoane la Paris. Pachetul contine bilet de avion dus-intors; 2 nopti cazare la hotel 3* si mic dejun inclus.