Acest concurs a expirat în data de 2014-05-12. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un autoturism marca Fiat 500L sau zilnic un card de carburant Mol Blue!

Campania "Multibonus te conduce pe drumuri castigatoare!" este organizata si se desfasoara in benzinariile din reteaua MOL din Romania, va incepe la data de 10 martie 2014 si se va incheia la data de 11 mai 2014.

Produsele participante la aceasta campanie sunt carburantii MOL comercializati in benzinariile MOL si in benzinariile MOL partener.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • automat pentru fiecare tranzactie de achizitie de minimum 25 litri de carburant, pentru care se foloseste, in vederea acumularii de puncte, un card MultiBonus valid:
    • 6 puncte / litru de Benzina EVO 99 si Motorina EVO Diesel Euro 5
    • 2 puncte / litru de Benzina Tempo Plus 95, Benzina Tempo Plus 98, Motorina Tempo Plus EuroDiesel, GPL
  • Se vor acorda zilnic in intreaga retea de benzinarii MOL 1 card de carburant MOL Blue cu valoare unitara de 250 lei
  • Se va acorda prin tragere la sorti, la finalul campaniei, un autoturism marca Fiat 500L

Pentru a participa la campanie, participantul va achizitiona minimum 25 litri de carburant MOL din reteaua benzinariilor MOL in perioada de desfasurare a campaniei, achitand cu numarar sau card bancar si utilizand cardul MultiBonus pentru acumularea de puncte. Alimentarea prin card de carburant, fie acesta card MOL, DKV, UTA sau EuroShell, nu se va considera achizitionare de carburant in sensul prezentului regulament. Utilizatorii de carduri MOL RED si MOL BLUE se califica pentru a participa la aceasta campanie.