Acest concurs a expirat în data de 2014-04-08. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un DSLR Canon D100, o camera foto Fujifilm S4800, zilnic un set de cutite pentru brinzeturi sau saptamanal un sendvis-maker!

Campania promotionala „Mr. DeSenvis“  este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei,  in perioada 25 februarie - 7 aprilie 2014 in sectiunea misterdesenvis.bucataras.ro concursul „Mr. DeSenvis“ in care se va alege cel mai aratos sendvis!

Cum particip:

  1. Achizitioneaza din magazine, produsele participante din gama DeSenvis marcate cu sticker rosu
  2. Prepara un sendvis care sa contina cascaval si orice alte ingrediente doresti.
  3. Scrie-ti numele pe sticker, pune stickerul linga sendvis si fa o poza astfel incit sa se vada si stikerul.
  4. Intrarea in concurs se poate face prin doua modalitati pe platforma misterdesenvis.bucataras.ro
    • a) autentificare prin contul de facebook. Astfel, concurentii pot inscrie retete dupa ce accepta ca autentificarea sa se faca cu ajutorul facebook.
    • b) prin email fanbranza@delaco.ro. Cei care nu au cont de facebook vor putea sa se inscrie trimitind pe adresa de email fanbranza@delaco.ro toate elementele cerute: nume, prenume, oras, poza sendvisului (care sa includa si stickerul cu numele participantului), titlu si optional ingrediente. Poza va fi inscrisa in concurs de catre organizator
  5. Dupa ce s-a facut autentificarea prin facebook, se da click pe clapeta "Inscrie-ti sendvisul acum!" si astfel se va intra in pagina unde:
    • se completeaza datele: nume, prenume, email, oras, titlu, optional ingrediente
    • se uploadeaza poza sendvisului in care sa fie vizibil si stickerul cu numele participantului
    • poza uploadata trebuie sa respecte urmatoarele:
      • Dimensiunea recomandata a imaginii uploadate este de 800x600 pixeli
      • Imaginea uploadata nu trebuie sa depaseasca 1M
      • Titlu sa fie sugestiv, dar sa nu depaseasca 60-70 de caractere
  6. Se pot inscrie de catre un concurent un numar nelimitat de sendvisuri care sa respecte conditiile de mai sus
  7. Validarea intrarii in concurs se face doar daca sint indeplinite conditiile de mai sus
  8. Din momentul in care sendvisul a fost validat si astfel este inscris in cursa pentru premii, el va participa la toate extragerile ce vor urma pana la final, si va trebui sa stringa un minim de 15 de voturi pentru a intra in faza de jurizare calificandu-se astfel pentru premiile mari

Un sendvis inscris poate fi votat din momentul in care este aprobat (validat).  Un user poate vota o singura data pe zi. Vor intra in faza de jurizare toate sendvisurile validate in concurs care au adunat un minim de 15 de voturi.  Juriul va fi alcatuit din 8 persoane.  Fiecare dintre jurati va alcatui un top 10 sendvisuri dintre cele care au adunat 15 de voturi.

In fiecare dintre aceste topuri, sendivsul de pe locul 1 va primi 10 puncte, locul 2 va primi 9 puncte, locul 3 va primi 8 puncte, locul 4 va primi 7 puncte, locul 5 va primi 6 puncte, locul 6 va primi 5 puncte, locul 7 va primi 4 puncte, locul 8 va primi 3 puncte, locul 9 va primi 2 puncte, locul 10 va primi 1 punct.

Se vor aduna punctele obtinute si astfel vom alcatui clasamentul final, in ordine descrescatoare a punctajului. Sendivsul cu cele mai multe puncte va cistiga premiul cel mare, iar cele de pe locurile 2 si 3 premiile secundare.

In cazul in care doua sendvisuri obtin acelasi numar de puncte in urma jurizarii, cistigator va fi desemnat sendvisul cu cele mai multe voturi.

Premiile:

  • Premiile finale
    • Marele premiu: un DSLR Canon D100 cu obiectiv 18-55 mm!
    • 2 x Fujifilm S4800 pentru locurile 2 si 3 de pe podium
    • 1 x Fujifilm S4800 pentru concurentul cu cele mai multe sendvisuri inscrise
  • Premii zilnice:
    • 1 set de cutite pentru brinzeturi - se acorda prin tragere la sorti dintre toate sendvisurile inscrise pana in acel moment
  • Premii saptaminale:
    • 1 sendvis-maker - se acorda prin tragere la sorti dintre toate sendvisurile inscrise pana in acel moment