Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-03-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o vacanta in Provence sau produse Persil pentru un an!

Promotia "Castiga o vacanta in Provence cu Persil" se va derula in perioada 20 februarie 2014 - 20 aprilie 2014, pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele a ceror achizitionare dau dreptul de participare la promotie sunt cele apartinand marcii Persil aflate la vanzare in toate magazinele care comercializeaza produse de curatrenie pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant si sa trimita numele si prenumele, asa cum sunt mentionate in actul acestora de identitate, in perioada 20 februane 2014 ora 00:00, ora Romaniei si 20 aprilie 2014 ora 23:59, ora Romaniei prin:

  • a. mesaj SMS ,cu nume si prenume, la numarul 1828 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Ccamote sau Orange), sau
  • b. accesarea website-ului http:/www.persillavanda.ro, pagina dedicata promotiei "Castiga o vacanta in Provence cu Persill" si completarea unui formular de inscriere

ln cadrul prezentei promotii se vor acorda urmatoarele premii prin tragere la sorti:

  • 1 (unu) premiu constiand intr-un voucher reprezentand o excursie pentru 2 persoane in Provence, Nice, Franta in perioada 20 mai - 31 decembrie 2014. Premiul include: transport cu avionul dus - intors, 7 nopti cazare cu masa mic dejun, in camera dubla, hotel 4* in valoare de 7650.00 lei (TVA inclus)
  • 8 (opt) premii saptamanale fiecare constand in 5 sticle Persil gel a cate 20 spalari fiecare