Acest concurs a expirat în data de 2014-03-24. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o sesiune de styling personal cu Alin Galatescu si cursuri de make-up oferite de ABA Academy!

Campania “Frumoase și norocoase” se desfasoară în toate locaţiile Cinema City Romania, in 08.03.2014 şi încetează în data de 23.03.2014 (Cinema City Arad – Atrium,Cinema City Arad – GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj Iulius, Cinema City Cluj Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Cotroceni, Cinema City Iaşi, Cinema City Piteşti, Cinema City Ploieşti, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Timişoara).

Fiecare clientă care va cumpără, în perioadă promoției, 2 bilete la orice film din această data, în oricare din locațiile Cinema City România, va primi un talon de înscriere la tombola “Frumoase și norocoase” . Clienta va completă toate datele incluse în talon.

Premiile acordate în cadrul campaniei sunt: 

  • 10 x 1 curs de 1 zi, in Bucureşti, pentru 2 persoane de sex feminin, în data de 12.04.2014 format din: 
    1. Curs de make-up oferit de ABA Academy 
    2. Curs de styling personal cu Alin Galatescu 

Fiecare clientă care participă la tombola va completa pe talon datele sale şi ale unei prietene cu care doreşte sa vina la curs. Pentru castigatoarele care nu sunt din Bucureşti se va oferi si cazare pentru o noapte. 

Desemnarea Căştigatoarelor campaniei “Frumoase și norocoase”, cu premii constînd într-un curs de 1 zi în București, pentru 2 persoane (Curs de make-up oferit de ABA Academy și un Curs de styling personal cu Alin Galatescu), se va face prin tragere la sorți în data de 28.03.2014. Campania va avea în total 10 câștigatoare, fiecare dintre acestea putând veni la curs cu încă o persoană de sex feminin.