Acest concurs a expirat în data de 2014-06-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o experienta la cumparaturi cu stilista Maria Andrei si un set deo Nivea Powder Touch!

Concursul cu premii NIVEA Powder Touch „Dubla atingere” va incepe pe data de 06.05.2014, ora 13:00 si va dura pana la 09.06.2014, ora 18:00.

In cadrul acestui concurs se vor acorda premii prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza:

  • In urma unei trageri la sorti, ce va avea loc in data de 13.06.2014, se vor acorda 3 premii mari, fiecare constand in cate o experienta la cumparaturi cu stilista Maria Andrei, valabila doar in perioada 01.06.2014 – 31.12.2014. Premiul constand in experienta la cumparaturi ce include: cate un voucher/cupon de cumparaturi in valoare de 100 euro, valabil doar in magazinul H&M din incinta magazinului Unirii Shopping Center din Bucuresti, consultanta oferita de Maria Andrei, decontarea transportului (in cazul in care castigatorul este din alta localitate decat Bucuresti) si o noapte de cazare in Bucuresti (in cazul in care castigatorul este din alta localitate decat Bucuresti), precum si poze la sesiunea de cumparaturi. Asigurarea mijlocului de transport si identificarea si rezervarea cazarii se face exclusiv de catre castigator, iar impreuna nu pot depasi valoarea de 200 euro (fara TVA). Valoarea unitara a fiecarui premiu constand in experienta la cumparaturi (inclusiv decontarea transportului si a cazarii) este de 500 euro (fara TVA). 
  • De asemenea se vor acorda si 100 de premii, fiecare constand in cate un set deo NIVEA Powder Touch (un set este format din 1 x NIVEA Powder Touch Spray de 150ml, 1 x NIVEA Powder Touch Roll-On de 50ml si 1 x NIVEA Powder Touch stick de 40ml)

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului
  • Sa acceseze pagina internet http://www.NIVEA.ro, la sectiunea dedicata concursului.

O data intrat in sectiunea dedicata concursului (Tab-ul) „Dubla atingere”, participantul va avea de parcurs 4 (patru) etape. In fiecare etapa, in aplicatia de concurs se vor afisa o serie de fluturi, dintre care participantul trebuie sa gaseasca perechea de fluturi identici. Pe masura ce participantul avansaza printre etape, aplicatia va afisa din ce in ce mai multi fluturi din care acesta va trebui sa identifice perechea de fluturi identici.

Dupa ce un participant a gasit perechile corecte aferente primelor 2 etape de concurs din aplicatie, va avea posibilitatea sa mearga la formularul de inscriere, unde va putea sa isi dea datele de identificare si contact, asa cum reies din cartea de identitate, complet si corect, intrand astfel in tragerea la sorti de la finalul concursului, ce se va desfasura in prezenta unui notar public, si in cadrul careie se vor acorda 3 premii mari, fiecare constand in cate o experienta la cumparaturi cu stilista Maria Andrei, valabila doar in perioada 01.06.2014 – 31.12.2014. Premiul constand in experienta la cumparaturi include cate un voucher/cupon de cumparaturi in valoare de 100 euro, valabil doar in magazinul H&M din incinta magazinului Unirii Shopping Center din Bucuresti, consultanta oferita de Maria Andrei, decontarea transportului (in cazul in care castigatorul este din alta localitate decat Bucuresti) si o noapte de cazare in Bucuresti (in cazul in care castigatorul este din alta localitate decat Bucuresti), precum si poze la sesiunea de cumparaturi. Asigurarea mijlocului de transport si identificarea si rezervarea cazarii se face exclusiv de catre castigator, iar impreuna nu pot depasi valoarea de 200 euro (fara TVA). Valoarea unitara a fiecarui premiu constand in experienta la cumparaturi (inclusiv decontarea transportului si a cazarii) este de 500 euro (fara TVA), si 100 de premii, fiecare constand in cate un set deo NIVEA Powder Touch (un set este format din 1 x NIVEA Powder Touch Spray de 150ml, 1 x NIVEA Powder Touch Roll-On de 50ml si 1 x NIVEA Powder Touch stick de 40ml) in valoare unitara de 9.05 euro (fara TVA). Un participant nu este obligat sa parcurga toate cele 4 etape ale aplicatiei, pentru a se inscrie in tragerea la sorti.

Un participant unic se poate inscrie de mai multe ori in Concurs, dar nu poate castiga decat un singur premiu, o singura data, pe toata durata concursului.