Acest concurs a expirat în data de 2014-05-31. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie pentru doua persoane la Disneyland Paris!

Loteria Publicitara "Violetta te trimite la Disneyland" se va desfasura in perioada 05.05.2014, ora 06:00AM – 30.05.2014, ora 12:00PM.

La aceasta Loterie Publicitara poate participa orice persoana fizica care indeplineste, in mod cumulativ, urmatoarele conditii:

  • a) are cetatenie romana
  • b) are domiciliul stabil in Romania, avand BI/CI sau certificat de nastere valid, emis de autoritatile din Romania
  • c) are varsta minima de 5 ani, impliniti la data inceperii Loteriei Publicitare. Persoana cu varsta mai mica de 14 ani, poate participa la Loteria Publicitara sub conditia ca aceasta sa fie inscrisa de catre un reprezentant legal, in sensul legislatiei in vigoare (ex.: parinte, tuturore, curator, dupa caz). Reprezentantul legal va inscrie Participantul avand sub 14 ani precizand datele minorului. In cazul Participantului minor sub 14 ani, inscris in mod indirect, prin reprezentant legal, actul de identitate va fi inlocuit cu certificatul de nastere. Persoana minora care a implinit varsta de 14 ani, poate participa la prezenta Loterie Publicitara doar cu acordul prealabil al reprezentantului legal
  • d) achizitioneaza, in perioada 05.05.2014 – 12.05.2014, de la punctele de difuzare a presei, albumul "Violetta - Various Artists", distribuit impreuna cu ziarul "Libertatea"
  • f) completeaza, in mod corect si complet, formularul de participare care se gaseste pe site-ul Organizatorului, la adresa de web http://violetta.umusic.ro/

In cadrul perioadei de desfasurare a Loteriei Publicitare este promovata achizitia albumului "Violetta – Various Artists", distribuit impreuna cu ziarul "Libertatea".

Formularul de inscriere contine un camp unde trebuie completat codul alphanumeric inscris pe flyer-ul aflat interiorul CD-ului “Violetta”, distribuit impreuna cu ziarul “Libertatea” din data de 5 mai 2014 si o rubrica cu datele personale (nume, prenume, adresa de e-mail si varsta).

Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti, prin intermediul site-ului www.random.org, in ziua de 30.05.2014.

Premiul oferit de catre Organizator participantilor care intrunesc conditiile de participare este o excursie pentru doua persoane la Disneyland Paris (inclusiv cazare si transport Bucuresti – Disneyland Paris si retur), in valoare de 11.000 lei.