Acest concurs a expirat în data de 2014-03-31. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o excursie de weekend pentru 2 persoane la Londra, 3 weekend-uri cu noul Nissan Qashqai sau 20 porturi USB Nissan!

Campania "Domina orasul cu noul Nissan Qashqai" este organizata la nivel national, prin intermediul unei aplicatii concurs integrata in pagina de Facebook Nissan Romania sau pe site-ul  nissan.ro in perioada 20 martie - 30 Martie 2014.

Pentru a putea participa la tragerea la sorti in vederea castigarii unuia dintre premiile puse in joc, participantii trebuie sa acceseze aplicatia „Domina orasul cu noul Nissan Qashqai", sa permita aplicatiei accesul la informatiile sale publice din profilul Facebook si sa obtina codul numeric generat in urma finalizarii intregului joc.

ln cazul indeplinirii conditiilor de participare mentionate de mai sus si accesarii aplicatiei, un utilizator alege una dintre cele trei culori de caroserie (alb, rosu sau albastru) pentru a continua jocul.

ln prima parte a jocului, participantul trebuie sa realizeze trei actiuni virtuale in aplicatie: sa aprinda farurile, sa regleze scaunele si sa porneasca masina, prin click de mouse.

ln cea de-a doua parte a jocului, participantul trebuie sa conduca masina peste acoperisurile cladirilor doar atunci cand ele se aprind pe contur, folosind sagetile tastaturii, si sa treaca prin cele trei puncte bonus din traseu, corespunzatoare Nissan Connect, Chassis Controlsi lntelligent Park Assist si sa ajunga la finalul traseului.

Un participant poate juca aplicatia nelimitat, insa isi poate inscrie datele o singura data in baza de date a aplicatiei si intra in tragerea la sorti o singura data pentru unul din premiile acordate in cadrul campaniei.

Pentru a fi fnscris la tragerea la sorti pentru unul dintre premiile campaniei, utilizatorul trebuie sa completeze formularul de inscriere cu urmatoarele campuri obligatorii: sex, nume, prenume, anul nasterii, email, numar telefon mobil, localitate, raspunsul la intrebarea „Ce tehnologie apreciezi cel mai mult la Noul Nissan Qashqai?".

La campania "Domina orasul cu noul Nissan Qashqai" se acorda urmatoarele premii:

  • o excursie de week-end pentru 2 persoane la Londra
  • 3 weekenduri cu Noul Nissan Qashqai (castigatorii vor prelua o masina cu plinul facut de vineri, incepand cu ora 10h00 pana luni ora 10h00 cel tarziu)
  • 20 Porturi USB personalizate Nissan