Acest concurs a expirat în data de 2014-04-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga o cina cu Pur si Funky Chefs!

Campania „Castiga o cina cu Pur si Funky Chefs!” va incepe in data de 15 februarie 2014 si se va incheia la data de 15 aprilie 2014.

Produsele participante la promotie sunt toate produsele detergent de vase apartinand marcii Pur, comercializate in magazinele de pe teritoriul Romaniei 

Inscrierea in Campanie se poate realiza prin serviciul de SMS al retelelor de telefonie mobila Orange, Vodafone sau Cosmote la numarul scurt 1809 (SMS cu tarif normal in retelele mentionate) sau completand un formular de participare prin intermediul web-site-ului www.purparty.ro.

Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant si sa trimita numele si prenumele sau, asa cum sunt mentionate in actul de identitate al participantului, in perioada 15 februarie 2014 ora 00:00, ora Romaniei si 15 aprilie 2014 ora 23:59, ora Romaniei prin: 

  • mesaj SMS, cu nume si prenume, la numarul 1809 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Cosmote sau Orange) sau
  • accesarea web-site-ului www.purparty.ro, pagina dedicata promotiei „Castiga o cina cu Pur si Funky Chefs!” sectiunea „Participa acum”si completarea unui formular de inscriere.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera in total 8 premii fiecare constand in meniul unei cine. Meniul va fi pregatit de doi bucatari cunoscuti si anume Alex Petricean si Bogdan Alexandrescu. Castigatorii au posibilitatea de a alege intre: 

  • organizarea cinei in bucataria detinuta de castigator, cu mijloacele si dotarile (aragaz, ustensile si vase folosite in bucatarie, etc.) existente in aceasta bucatarie pe care castigatorul le va pune la dispozitia celor doi bucatari in vederea pregatirii meniului pentru cina. Daca cina se va realzia la castigator acasa, meniul cinei va fi pentru aproximativ 8 persoane. 
  • organizarea cinei la un restaurant cu care colaboreaza cei doi bucatari, din Bucuresti, E3 by Entourage. Daca castigatorul va alege cina la restaurant, mebiul oferit va fi pentru doua persoane, castigatorul si insotitotul sau.