Acest concurs a expirat în data de 2014-04-05. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga camere GoPro Hero 3 sau un clip amuzant inspirat din mesajul tau!

Campania “Clear Translator” se va desfasura la nivel national in perioada 12 martie 2014 4 aprilie 2014.

Pentru a participa la Campanie, persoanele interesate trebuie sa acceseze si sa se logheze pe pagina web facebook.com si sa urmeze urmatorii pasi: 

  • Sa dea LIKE paginii Clear Romania (daca nu au dat deja) 
  • Sa acceseze in cadrul paginii aplicatia clear translator 
  • prin accesarea aplicatiei si utilizarea acesteia, participantii isi exprima acordul ca datele contului sa fie preluate; acestea vor fi folosite la contactarea acestora in cazul in care vor fi desemnati castigatori. 

Se inscriu in Concurs printr-un click pe butonul Intra in concurs aflat pe pagina principala a aplicatiei. Sunt redirectionati catre pagina de Concurs unde vor introduce mesajul cu care sa intre in Concurs si datele personale in formularul asociat, dupa bifarea campului de acord ca datele personale sa fie prelucrate de Organizator prin intermediul Agentiei, in vederea inscrierii in Campanie, desemnarii castigatorilor si atribuirii premiilor. Mesajele nu trebuie sa contina cuvinte, simboluri si imagini indecente, antisemite, antirasiale, xenofobe sau de instigare la violenta, expresii jignitoare, discriminatorii, contrare ordinii publice sau bunelor moravuri, ori sa incalce drepturile de orice natura ale unor terti. Textele nu trebuie sa contina materiale aflate sub incidenta drepturilor de autor - copyright. 

Mesajele introduse in Concurs vor fi selectate si se vor decide mesajele castigatoare astfel: 

  • Incepand cu a doua saptamana de Concurs va fi alese, prin tragere la sorti, folosind randompicker.com mesajele castigatoare aferente aparatelor video GO-PRO Hero 3 Black Edition
    • pe 19 martie se va alege primul mesaj castigator din mesajele transmise in perioada 12 martie – 18 martie 
    • pe 26 martie se va alege al doilea mesaj castigator din mesajele transmise in perioada 19 – 25 martie 
    • pe 2 aprilie se va alege al treilea mesaj castigator din mesajele transmise in perioada 26 martie – 1 aprilie. 
  • La finalizarea Campaniei, 4 aprilie, vor fi alese, prin tragere la sorti, folosind randompicker.com mesajele castigatoare aferente celor 1000 de tricouri. Tricourile vor avea mesaje din aplicatia din sectiunea “Translator”. 
  • De asemenea un juriu dedicat va alege un mesaj castigator din cele introduse in perioada 12 martie 2014 – 4 aprilie 2014. Acest mesaj selectat va reprezenta subiectul unor scenete amuzante inspirate din mesajul trimis la care castigatorul poate participa ca personaj in cadrul filmarii, sau daca acesta nu doreste, poate sa participa doar pe platoul de filmare. Filmuletul/sceneta va avea in jur de 2 minute si va avea ca idee principala mesajului castigator transpuns intr-un clip amuzant. Filmuletul este filmat in Bucuresti impreuna cu agentiile desemnate de Organizator. In cazul in care castigatorul nu este din Bucuresti, va fi oferit un bilet de tren dus-intors in ziua filmarii.

Premiile:

In cadrul acestei Campanii se acorda urmatoarele premii: 

  • Premii secundare: 
    • 3 premii in valoare comerciala de 1560 lei fiecare constand in camere GoPro Hero 3
    • 1.000 premii in valoare comerciala de 12 lei fiecare, constand in tricouri personalizate cu mesaje din aplicatia din sectiunea “Translator”
  • Premiul principal: 
    • Un clip/filmulet amuzant inspirat din mesajul desemnat castigator in valoare de 8.900 lei