Diverse • Concursuri cu jurizare

Concurs: Castiga bilete la meciul Romania - Argentina!

Adăugat de concursoman în data de 2014.02.24 • 2164 vizualizări

concurs Kiss FM

Concurs: Castiga bilete la meciul Romania - Argentina!

Ca sa nu te "dezlantui" pe canapea, in fata televizorului, Kiss FM iti da sansa sa arati ca esti suporter de baza la meciul Romania - Argentina! Tu ce i-ai striga lui Messi?  Fa o scandare buna si-l vezi din tribuna pe unul dintre cei mai buni fotbalisti din istorie!

Asculta-i pe Gainusa si Codrut Keghes in fiecare dimineata si trimite SMS cu mesajul tau pentru Messi! Daca ne-ai dovedit ca esti microbist inflacarat si, mai ales, inspirat, castigi bilete la meciul amical Romania - Argentina, de pe 5 martie. 

Campania „ROMANIA-ARGENTINA” se va desfasura in zilele de luni, miercuri si vineri, incepand cu data de 24 februarie 2014 si pana la data de 28 februarie 2014, inclusiv, in fiecare zi de luni pana vineri, in intervalul 7.00-10.00. 

Inscrierea la campanie se poate face prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal).

Cu incepere de la ora 7:00, realizatorii emisiunii matinale vor lansa tema concursului. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa compuna o scandare de galerie, in versuri, cat mai creativ cu putinta. Raspunsul va fi apoi trimis printr-un mesai de tip SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare zi de concurs,  o data pe zi, in intervalul 7:00 -10:00, va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat de catre realizatorii emisiunii si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul zilei.

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM. Mesajele care contin un limbaj tendentios sau vulgar nu vor fi facute publice, iar participantii care le-au redactat nu se vor putea califica pentru castigarea unuia dintre premiile puse in joc.

Premiile oferite:

Premiul zilnic consta in cate doua bilete la meciul Romania-Argentina. In total, pe parcursul desfasurarii campaniei, vor fi oferite zece bilete.


PARTICIPA LA CONCURS