77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2.000 de lei de la Kiss FM!

 admin  2014.03.02  Bani,Concursuri cu votare  2290

concurs Kiss FM

Kiss FM prezinta noua colectie de felicitari primavara-martie.

Alege “buchetul de cuvinte” cu care o vei misca pana la lacrimi si poti castiga 2.000 de lei.

Pentru EA, da. Si nu uita, cand dai share, da-i si tag, ca sa stie ca te-ai gandit, din nou, la ea..

Campania „1-8 MARTIE-FELICITARE” se va desfasura incepand cu data de 1 martie 2014 si pana la data de 8 martie 2014, inclusiv.

Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa acceseze site-ul kissfm.ro, sa intre pe pagina de concurs, sa completeze formularul de inscriere la promotie, introducand datele proprii de contact. Participantul la promotie va trebui, apoi, sa selecteze o fotografie din albumul propriu de pe pagina personala de Facebook sau din arhiva calculatorului propriu baza de date proprii de poze. Apoi sa selecteze un mesaj pentru fata felicitarii, din totalitatea de mesaje predefinite si un mesaj pentru corpul felicitarii, fie din baza de date de mesaje predefinite sau o compozitie proprie.. Ultima etapa consta in alegerea unui fundal muzical dintr-o serie de melodii predefinite. Dupa finalizarea acestor etape, in mod automat, va fi generat un fisier care va contine fragmentul muzical selectat, poza si mesajele selectate.

In perioada 1 martie – 8 martie 2014 (ora 24:00), toate fisierele uploadate prin intermediul aplicatiei sunt supuse votului vizitatorilor site-ului kissfm.ro. In data de 9 martie, pe site-ul www.kissfm.ro va fi afisat fiserul care a intrunit numarul maximum de voturi din partea vizitatorilor site-ului. In cazul in care exista mai multi participanti care au obtinut acelasi punctaj, alegerea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti (din randul celor care au obtinut acelasi punctaj), cu ajutorul unui soft specializat random.org.

Fiecare dintre vizitatorii site-ului kissfm.ro va putea vota un numar nelimitat de fisiere, dar doar o singura data pe zi, in intervalul 1 martie – 8 martie 2014.

Castigatorul campaniei va fi anuntat pe postul de radio Kiss FM, in data de 9 martie 2014, pe parcursul intregului program din ziua respectiva. De asemenea, castigatorul campaniei va fi evidentiat pe site-ul kissfm.ro, delimitandu-se clar de ceilalti participanti la campanie.

Premiile oferite:

Participantul care a intrunit cel mai mare numar de voturi din partea vizitatorilor site-ului va castiga un premiu in valoare de 2.000 de lei.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Kiss FM concurs felicitare martie felicitare