Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-07-01. Vezi concursurile active aici.
Batalia sexelor

Ascultă de luni până vineri Deşteptarea la Europa FM şi participă la o luptă care-ţi arată cine ştie mai mult!

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu te pun în ringul informaţiilor. Câştigă bătălia cu ceea ce ştii!

În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, între 7.00 şi 10.00, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1721 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Cosmote), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Premiile constau în plinuri de combustibil pentru bărbaţi şi vouchere de cumpărături, valabile în orice magazin din România, pentru femei!

Bătălia Sexelor a început! Cine câştigă azi?