Acest concurs a expirat în data de 2014-01-01. Vezi concursurile active aici.
Nyerj egy új otthont, egy iPhone 5 telefont, egy iPad 2 tabletet, egy Samsung LED TV-t vagy egy HP laptopot!

Vegyél részt Te is a játékban, mely során gazdagabb lehetsz egy új Otthonnal!

Vásárolj legalább egyet az Apicom promóciós kulcstartóiból és nyerd meg saját Otthonod, vagy a nagy értékű nyeremények egyikét:

  • iPhone 5 telefon
  • iPad 2 tablet 
  • Samsung LED TV
  • HP laptop 

Szeretnél TE beköltözni, vagy megnyerni a nyeremények egyikét? Nem kell mást tenned, mint megvásárolnod egy vagy több Apicom kulcstartót és betartani a játék lépéseit:

  1. Megvásárolod a kulcstartót partnereink üzleteiben vagy ONLINE, melyhez jár a szelvény
  2. A szelvény “B” oldalát bedobod az urnába vagy regisztrálod a kódot ONLINE
  3. A szelvény “A” oldalát megtartod a játék végéig

Alsó korhatár 14 év, a megvásárolt szelvény érvényes, amennyiben B oldalát bedobod, a partnereinknél elhelyezett urnák egyikébe, vagy regisztrálód a promóciós kódot ONLINE és az A oldalt megtartod egészen a játék végéig, így igazolva, hogy tied a nyertes szelvény!

A szelvények egyedi kódokkal vannak ellátva. Egy személy korlátlan számú szelvényt vásárolhat. Minden szelvény érvényes az összes sorsolásra, kivéve, ha már egyszer nyert vele a tulajdonos.

Egy nyeremény átvétele nem zárja ki a nyertes személyt a játékból, a többi szelvényével továbbra is részt vesz a következő sorsolásokon.

A nyertesnek a sorsolástól számítva 10 nap áll rendelkezésére, hogy bemutassa nyertes szelvényét bármelyik Apicom kirendeltségnél vagy a nyereményjáték bármelyik partnerénél. Amennyiben a nyertes szelvény tulajdonosa nem jelentkezik időben, az adott nyeremény újrasorsolásra kerül.

A nyertes nyereménye átvételekor video riportot ad, ami később megjelenik a nyereményjáték weboldalán.

Ne feledd! Egy szelvény egy lehetőséget jelent, növeld esélyeid, lepd meg családtagjaid, barátaid, mindenki megérdemel egy saját Otthont!

Oszd meg másokkal is a nyereményjátékot  IDE  kattintva!