Promotii

Promotie: Windows 10 este aici!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.29 • 1654 vizualizări

promotii eMAG

Windows 10 este doar la un click distanta.

Windows 10 este aici!

Cumpara device-ul preferat cu Windows 8.1 si obtine gratuit upgrade-ul pentru Windows 10Vezi oferta tablete sau vezi oferta laptopuri.

Experimenteaza Windows 10.

Navigheaza fara griji.

Windows 10 a fost dezvoltat tinand cont feedback-ul a milioane de utilizatori, deci poti fi sigur ca va functiona asa cum iti doresti. Mai mult, Windows 10 te ajuta sa fii la curent oferindu-ti o experienta integrata cu cele mai bune feature-uri, protejat de tehnologia noastra de utlima ora impotriva virusilor si phising-ului.

Experienta online pe care ti-o doresti.

Noul browser este perfect pentru a naviga pe web. Ia-ti notite direct pe paginile web, pe care mai apoi le poti partaja cu usurinta, de asemenea iti va face placere sa citesti articole online fara distrageri. Bara de adrese iti vine in ajutor cu recomandari personalizate pentru a ajunge rapid la destinatie.

Ducem gaming-ul la un alt nivel.

Jocuri exclusiv pentru Xbox, tot ce poate oferi Xbox Live mai bun si comunitatea Xbox, realizarile si colectia ta de jocuri prin aplicatia Xbox. Poti chiar folosi controller-ul de Xbox pentru a juca si a face stream pe PC-ul personal cu Windows 10, laptop sau tableta.

Nu te rezuma la un singur device.

Cu OneDrive vei avea acces la muzica, filme si poze indiferent de dispozitivul folosit. In plus, OneDrive iti ofera 15 GB de spatiu pentru depozitare gratuit.

Fa lucrurile cu stil.

Cortana este cu adevarat asistentul tau personal care va invata din ce in ce mai mult despre tine cu trecerea timpului. Cortana este disponibil pe orice device, de la telefon la tableta la PC, pentru a te putea ajuta sa indeplinesti mai multe si sa uiti mai putin.

Detalii oferta:

  1. Cumpara un dispozitiv cu Windows eligibil.
  2. Intra pe www.microsoft.com/ro-ro/windows/windows-10-upgrade, urmeaza pasii si instaleaza-ti Windows 10, cel mai bun Windows de pana acum!

Oferta valabila pentru dispozitivele cu Windows 7 si Windows 8.1 (inclusiv cele pe care le detii deja) timp de un an de la disponibilitatea de upgrade la Windows 10.