Electronice • Trageri la sorti

Concurs: Urmareste asii tenisului la Digi Sport si poti castiga un Smart LED TV!

Adăugat de concursoman în data de 2014.07.09 • 1489 vizualizări

concurs Digi Sport

Urmareste asii tenisului la Digi Sport si poti castiga un Smart LED TV!

Concursul “Urmareste asii tenisului la Digi Sport si te premiem cu un Smart LED TV!” se va desfasura in perioada 7 – 13 Iulie 2014.

In cadrul Concursului “Urmareste asii tenisului la Digi Sport si te premiem cu un Smart LED TV! (ediţia 7– 13 Iulie 2014)” poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul sau resedinta in Romania, avand varsta minima de 14 ani.

Participantii pot raspunde la întrebările pentru castigarea premiului prin urmatoarele modalitati: 

  • Pe pagina de facebook Digi Sport, în cadrul aplicaţiei de concurs, începand cu momentul afisarii intrebarii si pana a doua zi la ora 08:00 am, in perioada 7 – 13 Iulie 2014.

In data de 14 Iulie, va fi premiat 1 raspuns corect, astfel: se va crea o baza de date cumulata cu participantii care au raspuns corect la intrebarile zilnice din perioada 7 – 13 iulie 2014 si va fi extras un singur castigator. Castigatorul va fi anuntat in data de 14 iulie 2014. In data de 14 Iulie 2014, pana la ora 17:30, va fi selectat aleator, prin intermediul random.org, din lista cumulata de participanti/respondenti publicata, un castigator pentru un Smart LED TV. Extragerea va fi filmata, iar inregistrarea va fi postata pe site-ul www.digisport.ro si pe pagina de facebook Digi Sport in data de 14 Iulie pana la orele 17:30. 

Participantii la Concurs pot castiga, in baza activitatilor desfasurate, premii constand in: 1 buc Smart LED TV.

Premiile vor fi ridicate de la punctele de prezenta RCS&RDS cele mai apropiate de domiciliul castigatorilor, stabilite de Organizator.


PARTICIPA LA CONCURS