108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
7
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Urmareste asii tenisului la Digi Sport si poti castiga un Smart LED TV!

 admin  2014.07.09  Electronice,Trageri la sorti  1405

concurs Digi Sport

Concursul “Urmareste asii tenisului la Digi Sport si te premiem cu un Smart LED TV!” se va desfasura in perioada 7 – 13 Iulie 2014.

In cadrul Concursului “Urmareste asii tenisului la Digi Sport si te premiem cu un Smart LED TV! (ediţia 7– 13 Iulie 2014)” poate participa orice persoana fizica, cu domiciliul sau resedinta in Romania, avand varsta minima de 14 ani.

Participantii pot raspunde la întrebările pentru castigarea premiului prin urmatoarele modalitati: 

  • Pe pagina de facebook Digi Sport, în cadrul aplicaţiei de concurs, începand cu momentul afisarii intrebarii si pana a doua zi la ora 08:00 am, in perioada 7 – 13 Iulie 2014.

In data de 14 Iulie, va fi premiat 1 raspuns corect, astfel: se va crea o baza de date cumulata cu participantii care au raspuns corect la intrebarile zilnice din perioada 7 – 13 iulie 2014 si va fi extras un singur castigator. Castigatorul va fi anuntat in data de 14 iulie 2014. In data de 14 Iulie 2014, pana la ora 17:30, va fi selectat aleator, prin intermediul random.org, din lista cumulata de participanti/respondenti publicata, un castigator pentru un Smart LED TV. Extragerea va fi filmata, iar inregistrarea va fi postata pe site-ul www.digisport.ro si pe pagina de facebook Digi Sport in data de 14 Iulie pana la orele 17:30. 

Participantii la Concurs pot castiga, in baza activitatilor desfasurate, premii constand in: 1 buc Smart LED TV.

Premiile vor fi ridicate de la punctele de prezenta RCS&RDS cele mai apropiate de domiciliul castigatorilor, stabilite de Organizator.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Digi Sport concurs asii tenisuluiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.