108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Primesti garantat un voucher cadou!

 admin  2015.05.14  Vouchere,Castig instant  1215

concurs eMAG

Campania “Supermarket sarbatoreste doua saptamani de cumparaturi online!” se va desfasura in perioada 14 Mai - 28 Mai 2015

Pentru fiecare comanda efectuata si livrata in perioada campaniei pe eMAG, comanda in care se regasesc produse din categoria Supermarket, produse a caror valoare este de minim 100 lei TVA inclus, clientii primesc cate un card cadou sub forma unui cod electronic avand valoarea de 20 lei, TVA inclus. Pentru fiecare comanda livrata in care se regasesc produse din categoria Supermarket in valoare de minim 100 lei cu TVA se va acorda un singur card cadou.

Cardurile cadou se emit si vor fi transmise in format electronic (prin e-mail), dupa livrarea comenzii, la adresa de email asociata contului de client eMAG. Cardurile cadou sunt valabile in perioada 15 iunie 2015 – 29 iunie 2015, inclusiv, si pot fi folosite oricand in perioada de valabilitate pentru achizitia de pe site-ul eMAG a oricarui produs din categoria Supermarket.


PARTICIPA LA CONCURS

Supermarket Shopping Day concursuri online promotii online reduceri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.