108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Pariaza pe meciurile de la CM si poti castiga o tableta zilnic!

 admin  2014.06.12  Tablete,Trageri la sorti  2159

concurs Dolce Sport

Perioada de desfasurare a Campaniei este 12 iunie 2014 - 13 iulie 2014 inclusiv.

Campania se desfasoara prin intermediul site-ului dolce-sport.ro. Pentru a intra in concurs, un Participant trebuie sa acceseze website-ul cm.dolce-sport.ro/dolcebet/, sa se logheze folosind contul personal de pe reteaua de socializare Facebook si sa participe la Campanie, notand predictiile de rezultat, scor corect si numar de goluri pentru fiecare meci in parte.

Inscrierea se face automat dupa logarea cu contul de Facebook. Este permisa o singura inscriere in Campanie pentru fiecare persoana. Persoanele care vor participa folosind mai multe conturi de Facebook, vor fi descalificate.

Pentru scopul acestui Regulament, alocarea punctelor se face astfel:

 • Pentru predictii pe fiecare meci in parte, luand in calcul 3 tipuri de predictii, anume Pronostic (1 X sau 2), Scor (scorul corect cu care se va incheia meciul) si Goluri (< 2,5 sau > 2,5):
  • Pronostic - 1 punct - pentru predictia corecta
  • Scor - 3 puncte - pentru predictia corecta
  • Goluri - 1 punct - pentru predictia corecta a numarului de goluri
 • Pentru alegerea corecta a echipelor ce vor detine primele doua locuri in grupa la finalul fazei grupelor, conform programului si statisticilor prezente pe site-ul official al competitiei, www.fifa.com/worldcup/.
  • 3 puncte pentru fiecare echipa predictionata corect
 • Pentru alegerea corecta a castigatoarei turneului World Cup 2014 si a finalistei:
  • 15 puncte pentru predictia corecta a echipei castigatoare
  • 10 puncte pentru predictia corecta a echipei care joaca si pierde finala
 • Pentru alegerea corecta a golgeterului competitiei (jucatorul care inscrie cele mai multe goluri):
  • 20 puncte pentru alegerea corecta a golgeterului.
 • Pentru inscrierea la newsletter-ul Dolcesport.ro, se acorda imediat 30 de puncte. Inscrierea la newsletter se poate face si puncta o singura data, iar participantii trebuie sa foloseasca adresa de email folosita la crearea contului de Facebook.
 • Pentru inscrierea in concurs a 5 prietenei de pe Facebook, participantii vor primi imediat 25 de puncte.

Punctele se acorda doar pentru predictiile corecte. Predictiile incorecte nu se depuncteaza. Scorurile meciurilor vor fi introduse in sistem de catre Organizator, in maximum 12 ore de la incheierea fiecarui meci in parte. Scorurile meciurilor vor fi afisate conform rezultatelor oficiale publicate de site-ul oficial al competitiei, anume www.fifa.com/worldcup/.

In cadrul prezentei Campanii Organizatorul ofera urmatoarele premii:

 • Premii finale: 22 premii (cate unul pentru fiecare concurrent aflat pe unul din primele 22 de locuri la finalul concursului) constand fiecare intr-o tableta Alcatel One Touch Tab 7 HD

La sfarsitul concursului, se vor valida cei 23 de castigatori. In caz de egalitate la puncte intre concurentul de pe locul 23 si cei cu punctaje asemanatoare, se va face tragere la sorti, folosind sistemul existent pe tragerilasorti.ro. In cadrul tragerii la sorti vor participa concurentii care au acelasi punctaj.


PARTICIPA LA CONCURS

pariaza pe meciurile DolceBet concurs Dolce Sport meciurile de la CM concurs campionatul mondial concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.