98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
53
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Mina de aur - Quizuri Facebook - 09.01.2012

   2012.01.08    1167

 
Răspunde corect la quiz-urile zilnice de pe Facebook. Fiecare răspuns corect îţi va aduce 300 bani. Găseşti quiz-urile pe următoarele pagini de Facebook: 1. Quiz Proiectul Rosia Montana Care sunt estimarile costurilor actuale de închidere a proiectului Roşia Montană? - 135 milioane dolari 2. Quiz Apropo.ro In ce parte din Marea Britanie a fost construita o casa de hobbit cu doar 3.000 de lire? - Tara Galilor 3. Quiz Descopera.ro Cel mai mare rozator din lume ajunge la greutatea de 50 kg si se numeste: capibara 4. Quiz Tare Daca esti pe tocuri si alergi pe banda de alergat, risti sa? - Sa cazi in nas 5. Quiz go4it.ro Prin ce se remarca sistemul GPS Garmin nuvi 1490T? - Touchscreen si Bluetooth 6. Quiz Pro Sport Ce fotbalist al Stelei a fost eliminat in meciul cu AEK Larnaca? - Brandan 7. Quiz Mobilio Cate poezii contine aplicatia Romanian poems? - 600

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.