101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Mina de aur - Quizuri Facebook - 06.01.2012

   2012.01.06    1323

Răspunde corect la quiz-urile zilnice de pe Facebook. Fiecare răspuns corect îţi va aduce 300 bani. Găseşti quiz-urile pe următoarele pagini de Facebook: 1. Quiz Proiectul Rosia Montana Este adevărat ca RMGC a poluat mediul la Roşia Montană? - Nu. Poluarea este efectul exploatărilor miniere trecute. RMGC nu a întreprins până în prezent la Roşia Montană activităţi de natură minieră. 2. Quiz Apropo.ro In ce an a avut loc Revolutia din Cuba? - 1959 3. Quiz Descopera.ro Kauai, cea mai veche insula din Hawaii, are varsta de: 6 milioane de ani 4. Quiz Tare Ce se intampla cand pitipoanca vrea sa coboare o panta abrupta? - O ia la vale si cade in gura 5. Quiz go4it.ro Ce sistem de operare foloseste computerul de bord de pe motocicleta Mavizen TTX02? - Linux 6. Quiz Pro Sport Cine a castigat partida Petrolul - Ceahlaul? - Ceahlaul 7. Quiz Mobilio Cate poze ale aplicatiei roUtil sunt postate pe mobilio.ro? - 5

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.