Acest concurs a expirat în data de 2014-07-11. Vezi concursurile active aici.
Kinder Felie de Lapte iti decoreaza frigiderul!

Campania promotionala “Kinder Felie de Lapte iti decoreaza frigiderul” este organizata pe teritoriul Romaniei in perioada 26 iunie – 10 iulie 2014, in locatiile Billa.

Produsele participante la Campanie sunt exclusiv produsele Ferrero, marca Kinder Felie de Lapte (in ambalaj de 28 g) comercializate de catre Organizator pe teritoriul Romaniei, in Locatiile participante. 

Pentru ca un Participant sa poata participa la prezenta Campanie si sa poata intra in posesia unuia dintre premiile acordate in cadrul prezentei Campanii, acesta trebuie sa respecte urmatorul mecanism: 

  • Sa achizitioneze, in Perioada Campaniei din Locatiile participante, minim 2 Produse participante (minim 2 Kinder Felie de Lapte) specificate pe acelasi bon fiscal emis in Locatia participanta respectiva. Cu ocazia achizitionarii celor 2 produse Kinder Felie de Lapte, specificate pe acelasi bon fiscal, Participantul va primi la casa de marcat Billa un card razuibil, care va contine un cod unic, ce va putea fi inscris prin SMS la numarul scurt 1812, cu tarif normal (valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote), in perioada desfasurarii Campaniei, dar si ulterior pana la data de 15 iulie inclusiv, ora 20.00.
  • Un Participant la prezenta Campanie poate primi mai multe carduri razuibile pe baza unui singur bon fiscal, daca face dovada achizitionarii in Perioada Campaniei a mai multor seturi de cate 2 Produse participante, specificate pe acelasi bon fiscal, insa fara a se putea depasi limita maxima de 10 seturi (20 de Produse participante) specificate pe acelasi bon fiscal (pentru fiecare set de cate 2 Produse participante specificate pe acelasi bon fiscal casierul Billa va inmana un card razuibil, fara posibilitatea Participantilor de a putea cumula un singur Produs participant specificat pe un bon fiscal cu un alt Produs participant specificat pe un alt bon fiscal, chiar daca bonurile fiscale respective ar fi emise de aceeasi Locatie participanta si la aceeasi data). 
  • Sa inscrie, in perioada 26 iunie – 15 iulie 2014, ora 20.00, in Campanie fiecare cod unic astfel primit, trimitand cate un mesaj SMS la numarul scurt 1812, cu tarif normal (valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote). In corpul fiecarui mesaj SMS Participantul va specifica un singur cod unic si doar codul unic, fara alte detalii (fara a mentiona numele, prenumele etc.). Codul unic este format din 6 caractere alfanumerice. Dupa trimiterea sms-ului continand codul unic Participantul va primi in scurt timp un mesaj de raspuns, in care i se va comunica validitatea codului respectiv. 
  • Pentru a putea castiga un premiu fiecare Participant (identificat prin acelasi numar de telefon) trebuie sa trimita minim 5 (cinci) coduri valide prin sms in perioada 26 iunie – 15 iulie 2014, ora 20.00. Codurile unice trebuie inscrise (trimise) de pe acelasi numar de telefon (valabil in retelele Orange, Vodafone si Cosmote), intrucat in baza acestuia Organizatorul ii va identifica pe Participantii castigatori si ii va putea contacta ulterior pentru inmanarea premiilor. 

Cardurile razuibile ce contin codul unic si care permit inscrierea Participantului in Campanie, se vor acorda in limita stocului disponibil de astfel de carduri la casele de marcat din Locatia participanta respectiva. 

UN PARTICIPANT TREBUIE SA PASTREZE TOATE CU CODURI UNICE PE CARE LE-A INSCRIS IN CAMPANIE SI IN BAZA CARORA AR PUTEA CASTIGA UN PREMIU IN CADRUL ACESTEI CAMPANII. PE BAZA ACESTOR CARDURI PARTICIPANTII VOR FI VALIDATI DREPT CASTIGATORI AI PREMIILOR OFERITE DE ORGANIZATOR. 

Fiecare castigator al unui premiu va fi contactat telefonic pentru a i se comunica detaliile de primire a premiului. In momentul livrarii premiului castigatorul va trebui sa predea curierului cardurile cu codurile promotionale castigatoare, in original si in stare buna/nedeteriorate, astfel incat sa se poata verifica ca respectivul participant este castigatorul premiului respectiv.

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt

  • 600 x Set de magneti personalizati Ferrero: compus din 2 maini, 2 labute, ochi-nas, gura, urechi, sprancene