Acest concurs a expirat în data de 2014-09-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs Inapoi la Scoala!

Cand vine vorba despre luna septembrie, copiii nu se pot gandi la altceva decat la inceperea scolii si nu intotdeauna cu bucurie, de aceea Qbebe va propune sa inveseliti aceasta idee cu un concurs care va poate face micutii vedete. Prin urmare, in luna septembrie Calendarul Qbebe va avea 3 vedete: 3 scolarei cu varsta cuprinsa intre 6 si 10 ani.

Cum iti faci copilasul vedeta lunii Septembrie?

  1. Da Like paginii de Facebook Qbebe si Andreea Gutiu Photography.
  2. Trimite un email la louise.tanase@divainteractive.ro cu o poza reprezentativa a copilasului tau, pregatindu-se de inceperea scolii. 
  3. In descrierea pozei spune-ne numele piticului, varsta si cateva caracteristici ale personalitatii lui, care il fac deosebit.
  4. Poza primita va fi introdusa in folderul dedicat lunii Septembrie pentru Calendarul Qbebe NUMAI DACA CEL MIC INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE DE PARTICIPARE si in acel moment copilul tau este inscris in cursa pentru recunoastere internationala.

Copiii participanti la concursul lunii septembrie pot avea varste cuprinse intre 6 si 10 ani. In concurs se va inscrie o singura fotografie pentru fiecare participant. Fotografiile trebuie sa fie recente, realizate pe parcursul ultimei luni.

Concursul lunii septembrie se desfasoara in perioada 04 - 14 septembrie 2014, iar castigatorii vor fi alesi de catre un juriu. Numele castigatorilor vor fi anuntate in data de 15 septembrie 2014. 

Castigatorii vor fi alesi de catre un juriu format din Gabriela Paladi (redactor-sef QBebe), Louise Tanase (media specialist Qbebe), Andreea Gutiu (fotograf profesionist la Foto Folette), Oana Zidaru (redactor-sef DivaHair si blogger de moda).