108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: In noul sezon Kiss FM da premii de 100.000 de euro!

 admin  2015.01.17  Bani,Trageri la sorti  4196

concurs Kiss FM

Campania "Kiss FM Big Bang" va incepe in data de 17.01.2015 si se va desfasura pana la data de 03.04.2015. Inscrierea in campanie incepe in data de 17.01.2015, iar concursurile se vor desfasura incepand cu data de 19.01.2015.

Concursul se desfasoara pe postul de radio “Kiss FM”, de luni pana vineri (inclusiv), in intervalul orar 7:00 – 22:00.

Inscrierea la concurs se poate face:

  • prin trimiterea unui mesaj tip SMS la numarul 0735 600 100 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote si Zapp) cu numele, prenumele si orasul in care receptioneaza postul de radio „Kiss FM”.
  • on-line: pentru a participa la Concursul Campaniei, ascultatorii postului de radio “Kiss FM” se pot inscrie, o singura data, pe site-ul kissfm.ro sau pe facebook.com/kissfmromania, completand campurile formularului de inscriere si apasand butonul “Inregistreaza”.

Fiecarui participant inregistrat in baza de date comuna (si unica) a concursului i se atribuie prin calculator un numar de ordine aleatoriu (numar ce va fi diferit la fiecare editie a concursului Campaniei), daca acesta nu a castigat, deja, un premiu oferit de Organizatori in editiile anterioare ale Campaniei. 

In fiecare zi din saptamana, de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00-22:00, se vor desfasura in direct pe posturile de radio „Kiss FM” 4 editii ale Concursului Campaniei. 

Mecanismul specific de concurs, aplicabil in toate editiile concursului, se deruleaza astfel: 

  • DJii Kiss Fm vor comunica, in direct, numarul total de inscrieri la Concursul Campaniei, inregistrate in baza de date comuna a concursului, pana la acel moment / la acea data. Apoi, cu ajutorul unei aplicatii software, va fi ales un numar aleatoriu din numarul total de inscrisi pana la acel moment / acea data.
  • DJii Kiss Fm il vor apela pe participantul al carui numar de ordine inregistrat in baza de date comuna Concursului Campaniei (baza de date ce cuprinde toti participantii inscrisi pana la data respectiva) a fost ales de catre softul de extragere aleatorie.
  • Dupa confirmarea identitatii participantului, se va da semnalul de incepere a jocului. Pe postul de radio Kiss FM vor fi anuntate, in mod aleatoriu, sume de bani. Participantul trebuie sa strige “STOP”, inainte de difuzarea efectului sonor “BIG BANG”, pentru a putea sa pastreze, ca premiu, ultima suma de bani rostita integral pe post. Daca participantul nu striga “STOP” inainte de declansarea efectului sonor “Big Bang”, vor pierde jocul si, de asemenea, si orice pretentie la vreuna din sumele de bani puse in joc in acea editie.
  • Participantul care striga “STOP” inainte de declansarea efectului sonor “BIG BANG” este declarat castigator al editiei in direct, iar premiul castigat reprezinta ultima suma rostita integral pe post inainte ca participantul sa strige “STOP”. 

Fondul maxim de premiere in bani este de 100.000 EURO.

Daca este declarat castigator un ascultator al KISS FM-Romania, premiul in bani i se acorda la cursul de schimb euro/leu, comunicat de Banca Nationala a Romaniei pentru data castigarii premiului. Premiile in bani se achita direct castigatorului, in contul de lei deschis de acesta la o banca comerciala din Romania.


PARTICIPA LA CONCURS

Big Bang 2015 concurs Kiss FM Kiss FM Big Bang 2015 concursuri online castiga bani bani onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.