Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Bucura-te de 5 ani garantie fara costuri suplimentare!

Campania promoţională “Hotpoint - 5 ani garanţie” se desfasoara in perioada 1 august – 31 decembrie 2014, pe teritoriul României, în magazinele şi pe website-urile distribuitorilor care comercializează produse electrocasnice Hotpoint. Acordarea garanţiei extinse se face numai pentru produsele cumpărate în acest interval de timp. Înregistrarea şi revendicarea garanţiei extinse se pot face în perioada 1 august 2014 – 30 ianuarie 2015 pe site-ul www.hotpoint.ro sau prin poştă, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data achiziţiei produselor, înscrisă pe factură.

In această promoţie sunt eligibile toate produsele sub marca Hotpoint achiziţionate numai în această perioadă şi în condiţiile de mai sus: aragaz, frigider, combină frigorifică, cuptor, plită, hotă, maşina de spălat rufe, maşina de spălat vase, maşina de spălat rufe cu uscător, uscător, congelator, cuptor cu microunde.

Pentru a participa la această promoţie cumpărătorii trebuie să achiziţioneze în perioada 1 august - 31 decembrie 2014 produsele menţionate mai sus şi apoi să înscrie datele personale şi ale produsului achiziţionat pe formularul online aflat la adresa www.hotpoint.ro. In cazul în care nu au reuşit să completeze formularul online, cumpărătorii pot trimite formularul de  înregistrare tipărit, completat, către Indesit Romania, la adresa din Bucureşti.

Formularul de înregistrare este parte a Cuponului de garanţie extinsă Hotpoint care însoţeste în magazin, în mod obligatoriu, produsele comercializate de către Indesit Romania. Pentru a putea intra în această promoţie cumpărătorii trebuie să solicite comerciantului Cuponul de garanţie extinsă.

Cuponul de garanţie extinsă conţine, acoperit, un cod unic de înregistrare ce trebuie înscris pe formular. Pentru a vedea codul, suprafaţa acoperitoare trebuie înlăturată prin răzuire. Dupa înscrierea datelor personale şi referitoare la achiziţie, participanţii vor primi în mod automat garanţia extinsă de 5 ani calculată de la data achiziţiei.

Regulamentul complet al concursului îl găsiţi aici.