76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un parfum Giorgio Armani Code Ice!

 admin  2014.05.09  Beauty,Trageri la sorti  1824

concurs Giorgio Armani

Giorgio Armani Code Ice - O semnatura unforgettable!

Fidel spiritului orginal Armani Code, semnatura orientala, aromata a Code Ice patrunde in aer cu o aroma senzuala si captivanta semnata Alberto Morillas, Maitre Parfumeur la Firmenich.  Acest concentrat de adrenalina adauga intensitatii parfumului  o explozie de prospetime.  Notelor acidulate de citrice li se adauga mirodenii glasate, care se contureaza in note lemnoase puternice. Aromele lamaiei, salviei sau boabelor de tonka fuzioneaza pentru a sublinia cu delicatete o aroma revitalizanta de menta piperata.

O noua varianta a seductiei pentru barbatul Code, care renunta la smoking pentru un costum lejer, gri sau pentru un simplu tricou.  Un parfum puternic, dar de o prospetime intensa, care umple aerul de magnetism, ce ar face pe oricine sa il caute pentru a-l mai simti  o data.

O versiune casual chic, dar mereu incorporata in aceeasi silueta: un ambalaj emblematic, inspirat de sacoul unui smoking Armani,  o linie clasica si foarte masculina, traversata de un gri metalizat pentru a evidentia prospetimea acestui nou parfum.

Participa la concurs in perioada 8 mai 2014 - 30 mai 2014, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga un parfum Giorgio Armani Code Ice!

Care sunt ingredientele cheie ale parfumului Giorgio Armani Code Ice?

  •  boabe de tonka, tutun blond
  •  lamaie, salvie si boabe de tonka
  •  menta si ghimbir

PARTICIPA LA CONCURS

Giorgio Armani Code Ice Armani Code castiga parfum parfum Giorgio Armani Code Ice concurs