Acest concurs a expirat în data de 2014-06-25. Vezi concursurile active aici.
Ghiceste masina si castiga un week-end de vis cu destinatia oriunde

Concursul “Ghiceste masina” se deruleaza in perioada 5 iunie –  24 iunie 2014. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei.

Concursul se adresează participantilor cu domiciliul în România, care au împlinit deja vârsta de 18 ani la data inscrierii in concurs si sunt posesori ai unui carnet de conducere de minim 1 an de la data inceperii campaniei.

Utilizatorii trebuie să parcurgă următoarele etape:

  1. In perioada 5 iunie - 24 iunie 2014 intra in pagina de concurs si urmaresc indiciile din cele 9 clipuri aflate in pagina de concurs.
  2. Lasa un comentariu la intrebarea “Crezi ca ai descoperit raspunsul corect? Raspunde si fii cu un pas mai aproape de castig!” utilizand conturile personale de Facebook. Doar cei care au cont de Facebook pot participa la concurs. 
  3. Un utilizator poate posta oricat de multe comentarii, la tragerea la sorti fiind inscris doar un raspuns corect.
  4. Pentru a fi considerat valid, raspunsul trebuie sa contina atat MARCA, cat si MODELUL masinii supuse concursului.  
  5. In data de 24 iunie, organizatorul dezvaluie numele masinii si desemneaza 1 castigator si 3 rezerve. Acestia sunt extrasi prin tragere la sorti si sunt anuntati pe pagina concursului. Doar raspunsurile corecte participa la tragerea la sorti. 

Câştigătorul concursului „Ghiceste masina” va primi un test-drive, de o valoare egala cu 450 ron (inclusiv TVA), pe o durată de 3 zile, cu marca de autoturism pusa in concurs. Test drive-ul va fi programat de comun acord cu castigatorul si dealerul auto in functie de disponibilitatea masinii si de preferintele castigatorului cu privire la perioada. Masina va fi predata castigatorului pentru drive-test de catre dealerul auto, intr-una din sucursalele din tara ale acestuia de comun acord cu castigatorul. Autoturismul va fi predat castigatorului cu rezervorul plin, acesta neavand obligativitatea de a-l returna in acelasi mod.

Test drive-ul se va realiza in Romania, fara limita de kilometri. Intreaga raspundere in ce priveste test drive-ul si eventualele consecinte ce decurg de aici sunt asumate de castigator, fara ca organizatorul concursului, dar nici dealerul auto neputand fi facuti responsabili.

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor în bani sau alte produse ori servicii.