Acest concurs a expirat în data de 2015-11-02. Vezi concursurile active aici.
Cu Orange, e usor sa calatoresti.

Cu Orange, e ușor să călătorești.

Alege o destinație, iar noi te ajutăm să ții costurile sub control cu opțiunile de voce și date în roaming. În plus, dacă ai o opțiune de roaming sau activezi una nouă, ai beneficii la cumpărarea biletelor de avion pe Vola.ro, ca să îți rămână și mai mulți bani pentru distracție.

Indiferent că ai un abonament Orange sau o cartelă PrePay, ai opțiuni de roaming cu minute, mesaje sau trafic de internet inclus, ca să te bucuri de cea mai bună experiență de comunicare în roaming. Iar dacă îți cumperi biletul de avion și activezi opțiunea de roaming potrivită nevoilor tale de pe Vola.ro, primești:

  • 20 de euro reducere la achiziția primului bilet de avion
  • asigurare de călătorie standard gratuită la următoarele bilete cu destinație internațională cumpărate până pe 31 decembrie 2015

Dacă ai deja o opțiune de roaming activă, trebuie doar să introduci numărul tău de telefon în câmpul dedicat când îți cumperi biletul de avion de pe Vola.ro și beneficiezi de reducere și asigurare de călătorie gratuită. 

Ce trebuie să faci:

  • intră pe Vola și alege destinația dorită;
  • introdu numărul tău Orange în câmpul dedicat;
  • dacă nu ai deja o opțiune de roaming activă, poți activa direct pe vola.ro opțiunea potrivită destinației și nevoilor tale de comunicare. Aici poți afla mai multe despre opțiunile de roaming pentru abonament și opțiunile de roaming disponibile dacă ai o cartelă PrePay.
  • primești 20 de euro reducere la cumpărarea biletului de avion, dacă este prima achiziție, și asigurare de călătorie în străinătate gratuită la următoarele bilete cumpărate până pe 31 decembrie 2015;