Acest concurs a expirat în data de 2016-01-01. Vezi concursurile active aici.
Daruieste Lumina Craciunului.

Campania „Dăruiește Lumina Crăciunului” este organizată și se desfăşoară pe întreg teritoriul României, în perioada 16 decembrie 2015, ora 00:00:00 – 31 decembrie 2015, ora 23:59:59, ora României.

Pot fi înscrise în vederea participării la campanie numai persoanele fizice, care sunt titulari ai contractelor de furnizare gaze naturale şi /sau energie electrică încheiate cu E.ON Energie România, cu domiciliul sau reședința în România și care, la data înscrierii, au împlinit vârsta de 18 ani şi au încheiat un contract valabil de furnizare gaze naturale şi /sau energie electrică cu organizatorul.

Pentru înscrierea valabilă în vederea participării la campanie este necesară îndeplinirea cumulativă a urmatoarelor condiții:

  • Participantul trebuie să îndeplinească condiţiile de mai sus;
  • Intermediarii trebuie să iși creeze cont sau să se logheze pe www.facebook.com (în cazul în care au deja cont de utilizator);
  • Intermediarii trebuie să acceseze aplicația „Dăruiește Lumina Crăciunului” pe pagina de Facebook a organizatorului;
  • Un Intermediar poate înscrie un singur participant în fiecare zi, pe tot parcursul desfășurării campaniei, prin redactarea unui scurt text în care să prezinte situația în care se află participantul.
  • După postarea cazului, Intermediarul trebuie să menționeze adresa personală de email și adresa de domiciliu și /sau codul de client E.ON al participantului;
  • În funcție de fiecare tip de premiu, organizatorul oferă cantităţi de 200 kWh sau 2.500 kWh reprezentând energie electrică sau gaze naturale, care vor fi scăzute din facturile emise în funcţie de opţiunea scrisă a participantului câştigător, care poate alege între scăderea din factura de energie electrică sau din factura de gaze naturale.

În cadrul campaniei, se vor acorda 2 categorii de premii după cum urmează:

  • Prima categorie de premii este formată din 800 de cadouri constând în energie electrică sau gaze naturale. Fiecare dintre cele 800 de cadouri reprezintă o cantitate de 200 de kWh, care va fi scăzută din factura de energie electrică sau factura de gaze naturale emisă de E.ON Energie România. Cele 800 de cadouri vor fi oferite fără tragere la sorţi, în ordinea înscrierilor pe pagina de Facebook Daruieste Lumina, prin accesarea aplicației „Dăruiește Lumina Crăciunului”. Primele 800 de cazuri înscrise, vor beneficia automat de aceste premii.
  • Cea de-a doua categorie de premii este formată din 10 cadouri constând în energie electrică sau gaze naturale. Fiecare dintre cele 10 cadouri reprezintă o cantitate de 2.500 de kWh, care va fi scăzută din factura de energie electrică sau din factura de gaze naturale (în funcţie de opţiunea Participantului câştigător formulată în scris), până la epuizarea cantităţii oferite ca premiu. Acordarea celor 10 premii din cea de-a doua categorie va fi decisă de către un juriu format exclusiv din: Lucian Mîndruță, Vlad Petreanu și Victor Kapra, care va decide pe baza aprecierilor proprii privind complexitatea cazurilor înregistrate. Premiile din cea de-a doua categorie vor fi jurizate în intervalul 1 ianuarie 2016 – 10 ianuarie 2016. Câstigătorii vor fi anunțati pe platforma online, până la data de 31 ianuarie 2016.

Participarea la această campanie este gratuită și este posibilă prin înscrierea pe pagina de Facebook Daruieste Lumina, prin accesarea aplicației „Dăruiește Lumina Crăciunului”. Orice persoană poate înscrie un maxim de 1 caz /zi, pe toată perioada desfășurării campaniei.