Acest concurs a expirat în data de 2018-04-30. Vezi concursurile active aici.
Participarea la concurs este conditionata de cumpararea unui Nutribullet 12 piese din gama Delimano cu valoare de 399 lei (TVA inclus) redus de la 499 de lei.

Participarea la concurs este condiționată de cumpărarea unui Nutribullet 12 piese din gama Delimano cu valoare de 399 lei (TVA inclus) redus de la 499 de lei.

Concursul se va desfășura în perioada 05 martie 2018, ora 6:00 până la 29 aprilie 2018, ora 24:00. În fiecare zi, pe perioada de desfășurare a concursului, un cumpărător norocos va primi banii înapoi pentru setul Nutribullet 12 piese (Nutribullet Retail 600W) achiziționat. Participarea la concurs este permisă exclusiv persoanelor fizice și este condiționată de achiziționarea setului Nutribullet 12 piese (Nutribullet Retail 600W) și/sau a produselor Nutribullet Pro Family Set 9 PCS Retail și Nutribullet RX Retail, pe durata concursului.

Pentru a putea participa la concurs și a intra în posesia premiului, persoanele care achiziționează unul din produsele participante au obligațiile:

  • ​De a păstra bonul fiscal / factura fiscală drept dovadă a achiziției și plății produsului.
  • De a nu returna Organizatorului produsele achiziționate.

Participanții care achiziționează unul dintre produsele participante din magazinele partenere ale organizatorului (eMag, Altex, Carrefour, Kaufland, Media Galaxy, Dedeman, Cora, Auchan, Artima) sunt considerați înscriși în concurs după ce intră pe www.delimano.ro/formular completează toate datele menționate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal / facturii fiscale sau trimit SMS la numărul 1762 (număr cu tarif normal, valabil în reţelele Orange Romania, Vodafone Romania, Telekom Mobile, si Digi Mobil) cu "NUTRIBULLET, nr. bon fiscal/factura fiscală, nume, prenume".