105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Creeaza-ti cont gratuit pentru a descoperi cum poti cumpara un iPhone X la doar 990 Ron!

 admin  2018.07.22  Promotii  1024

campanie Beez

Beez este un startup romanesc, o platforma prin intermediul creia recuperezi o parte din banii cheltuiti pentru cumparaturile online. Inregistrarea in platforma este gratuita. (Pentru inregistrare click aici.) Astfel poți economisi bani simplu si usor. 

Campania Beez creeaza obiceiuri financiare sanatoase si integreaza o experienta de joc care sustine aceste comportamente in timp pentru rezultate remarcabile. 

Cum se foloseste: Inregistreaza-te pe platforma Beez, cauti in bara de search magazine, produse sau branduri, dintr-o varietate de peste 400 de magazine. In momentul in care te-ai hotarat si realizezi comanda ti se distribuie automat un comision, in contul tau beez. Valoarea comisionului variaza in functie de magazin si este stabilit intr-un anumit procent (intre 3.5 - 23%) sau ca suma fixa la fiecare tranzactie.

Comisioanele obtinute se cumuleaza cu orice fel de promotii sau reduceri din magazinele partenere. Astfel, indiferent de ce avantaje te bucuri ca si client al unui magazin, comisioanele beez se adauga acestora. 

Suma economisita se poate retrage cand depaseste valoarea de 50 lei sau poate fi pastrata pentru investitii ulterioare sub forma de sweet deals (de exemplu, un iPhone X la doar 990 RON).

Fa-o inteligent, obține un sweet deal.

Click aici pentru inregistrare!Beez reduceri Beez cumpara online reduceri online cashback Beez sweet deals use-beez.com www.use-beez.comNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.