Acest concurs a expirat în data de 2015-02-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un voucher de 1000 lei sau alte premii!

Concursul “Se cauta fotografia lunii” va fi organizat si se va desfasura in perioada 15.01.2014 - 15.02.2015 pe www.nikonisti.ro, site-ul comunitatii nikonistilor din Romania.

Concursul se desfasoara in 12 etape independente. Perioada de inscriere in fiecare etapa a concursului este de 2 saptamani si precede perioada in care fotografiile sunt publicate pe nikonisti pentru a fi votate. Perioada de votare este de 2 saptamani. La fiecare etapa sunt desemnati 2 castigatori, cel al juriului si cel al premiului lunar. 

La fiecare etapa de concurs, desemnarea castigatorilor se face prin vot online pe site-ul nikonisti de catremembrii comunitatii si de catre membrii juriului. 

Pentru premiul lunar, topul juriului si topul publicului vor fi agregate in felul urmator: primele 10 fotografii din fiecare top vor primi un punctaj de la 1 la 10 (10 fiind nota oferita primului loc si 1 fiind nota locului al zecelea). Punctajul final va fi obtinut prin media aritmetica a celor doua. In caz de egalitate, este desemnata castigatoare fotografia care are mai multe puncte de la juriu. 

  • Premiile Lunare: La fiecare etapa lunara castigatorul desemnat prin votul juriului si al publicului va primi 
  • Premiul lunii, care va consta intr-un voucher de 1000 lei (TVA inclus) ce poate fi folosit pentru achizitionarea de echipament Nikon de la partenerii autorizati.
  • Premiile Speciale: La fiecare etapa lunara castigatorul desemat prin votul juriului va fi premiat cu publicarea fotografiei in Calendarul Nikon 2015.

Mecanismul de participare: 

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul nikonisti.ro si apoi sa incarce din contul sau o fotografie pentru etapa curenta a concursului. Nu este obligatorie participarea la toate cele 12 etape, fiecare etapa fiind tratata individual.

Un participant poate inscrie o singura fotografie pentru fiecare etapa a concursului. Concursul "Se cautafotografia lunii" se adreseaza exclusiv persoanelor cu domiciliul in Romania. Toate voturile inscrise in concurs trebuie sa fie legitime si individuale, astfel ca o persoana nu isi poate crea mai multe conturi de pe care sa se voteze pe sine sau sa voteze pe altii. 

Orice abatare de la aceasta regula poate duce la excluderea din concurs si anularea oricaror premii. Organizatorul isi rezerva dreptul sa filtreze voturile obtinute in mod fraudulos. 

La concurs pot participa fotografiile care reprezinta in mod direct tipul de fotografie propus in etapa respectiva. Fotografiile trebuie sa fie realizate in anii 2013 si 2014. La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto Nikon. Vor fi descalificate fotografiile realizate cu alte marci de aparate foto. Vor fi descalificate fotografiile ale caror proprietati au fost modificate pentru a impiedica identificarea modelului de aparat foto care a fost utilizat. Fotografia trebuie sa contina si EXIF-ul acesteia pentru a putea intra in concurs.

Etapele concursului:

  • IANUARIESe cauta fotografia lunii pentru luna ianuarie cu tema Fotografia culinara