105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
66
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un aparat foto digital Fujifilm!

   2012.02.08    1472

Aparat foto digital Fujifilm

Aparat foto digital Fujifilm

Sondajul saptamanii: Esti de acord cu demisia Guvernului Boc?

  1. Da
  2. Nu
0
0
Despre Sondaje.ro
Sondaje.ro este primul serviciu online din Romania care te premiaza pentru ca tu sa iti exprimi parerea despre cele mai fierbinti subiecte de pe mapamond sau sa participi la sondaje private care abordeaza domenii variate. Echipa Sondaje.ro a realizat un website interactiv care ofera utilizatorilor posibilitatea de a isi face cunoscute opiniile vizavi de evenimentele actuale, indiferent daca domeniul pe care il abordeaza este politic, financiar, cultural sau social. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa raspunzi la sondajul saptamanal sau sa participi la sondajele private disponibile pe website. Prin intermediul sondajelor private, firmele care sunt interesate de acest subiect pot realiza studii de piata care vor oferi informatii importante asupra tendintelor care se manifesta intr-un anumit domeniu la un moment dat. Pentru ca fiecare parere conteaza, Sondaje.ro te recompenseaza prin acordarea de premii saptamanale daca iti vei exprima votul in cadrul sondajului saptamanal. In cazul sondajelor private, vei putea sa-ti alegi unul sau mai multe premii in functie de punctajul acumulat. Mai multe sondaje private completate, mai multe puncte pentru tine care pot fi valorificate in premii. Daca esti strangator, poti sa aduni mai multe puncte si sa optezi pentru un premiu important. In fiecare saptamana va exista un castigator, iar extragerile la sorti se vor efectua la inceputul fiecarei saptamani pentru sondajul din saptamana anterioara. Celor patru castigatori saptamanali li se vor mai alatura si cei care au completat sondaje private si au reusit sa acumuleze un punctaj care le va permite sa aleaga unul sau mai multe premii din lista oferita de noi. Si inca ceva... Nu uita sa te abonezi la newsletter-ul Sondaje.ro, precum si la alerte. In felul acesta vei fi mereu informat cand apar noi sondaje, care sunt premiile oferite, si mai ales vei avea oportunitatea de a-ti face cunoscuta opinia vizavi de orice subiect care te/ne priveste. Intra in joc! Ai numai de castigat!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.