98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
53
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o tableta Allview Speed City!

   2013.01.02    1282

Concurs: Castiga o tableta Allview Speed City!

Perioada de desfasurare: 22 Decembrie 2012 – 31 Ianuarie 2013. Castigatorul va fi anuntat pe 3 Februarie 2013. Ce trebuie sa faci:
  1. In primul rand sa ai un blog! Blogurile participante trebuie sa aiba minim 5 articole pentru a fi eligibile!
  2. Sa scrii unul sau mai multe articole in care sa-ti indemni cititorii cu blog sa participe la campaniile BlogAwards.ro si sa spui ce produs Allview iti doresti. Trebuie sa mentionezi la sfarsitul articolului de pe blogul tau ca ai aflat de acest concurs de pe blogul Bestconcurs.eu (“Am aflat despre aceasta campanie BlogAwards din acest articol de pe Bestconcurs.eu“)
  3. Dupa ce scrii articolul tau, completeaza formularul de mai jos si posteaza, daca doresti, intr-un comentariu la acest articol, link catre articolul sau linkuri catre articolele cu care te inscrii la concurs.
Premii:
  • 3x stick de memorie de 8 GB.
  • 6x banner de 125X125 pixeli
PARTICIPA LA CONCURS! Trebuie sa mentionezi la sfarsitul articolului de pe blogul tau ca ai aflat de acest concurs de pe blogul Bestconcurs.eu (“Am aflat despre aceasta campanie BlogAwards din acest articol de pe Bestconcurs.eu“)

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.