Acest concurs a expirat în data de 2014-02-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs Kiss 4 Love Matinal: Castiga o tableta de la Gainusa si Dezbracatu!

Dragostea-i o “floare rara”, “ciocolata” sau “salata”. Cam asta gasesti pe Google, la o cautare simpla. Dragostea e complexa, asta o stim cu totii. Si cu totii suntem, dupa caz ori patiti, ori filosofi pe o tema generoasa ca aceasta.

Si pentru ca suntem in plin sezon de love-love, Gainusa si Dezbracatu’ cauta povesti si povete de la cei cu experienta in ale dragostei. Daca stii, sau ai auzit, sau ai “un prieten” care a simtit pe spinarea proprie cum e sa te intepe prea adanc sageata lui Cupidon, pune un anunt in forma de SMS la 0722 20 60 20 (tarif normal). Gainusa si Dezbracatu’ o sa intre si o sa ia de acolo, ca apoi sa transmita catre toata tara.

Cei mai paliti de inspiratie si declarati, in direct, guru intr-ale dragostei, se aleg, dupa fapta si rasplata, cu o tableta Evolio. Cu ajutorul careia pot sa ajunga intr-un nou level al cunoasterii: Love 2.0.

Campania „Kiss4Love - Matinal” se va desfasura in zilele de luni, miercuri si vineri,  in intervalul 07.00 - 10.00, incepand cu data de 3 februarie 2014 si pana la data de 14 februarie 2014, inclusiv.

Cu incepere de la ora 7:00, realizatorii emisiunii matinale vor lansa o tema de dezbatere. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa compuna un raspuns cat mai creativ privind tema dezbatuta in ziua respectiva. Raspunsul va fi apoi trimis printr-un mesai de tip SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal). Realizatorii emisiunii vor citi, in direct pe postul Kiss FM, o parte din mesajele receptionate de la ascultatori.

In fiecare zi de concurs,  o data pe zi, in intervalul 7:00 -10:00, va fi comunicat pe post unul dintre mesajele inscrise la campanie – ca fiind mesajul castigator. Participantul care a compus mesajul citit pe post de catre realizatorii emisiunii matinale va fi apelat de catre realizatorii emisiunii si va intra in legatura directa pe Kiss FM pentru a fi declarat castigatorul zilei.

Pentru a fi validat, ascultatorul care a trimis mesajul cel mai original trebuie sa intre in legatura directa cu realizatorii emisiunii – legatura transmisa in direct pe postul de radio Kiss FM.

Premiile oferite:

Premiul zilnic consta in cate o tableta Evolio. In total, pe parcursul desfasurarii campaniei, vor fi oferite sase tablete Evolio.