Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-28. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga zilnic 100 de euro cash

Distractia contra cronometru se intoarce!

Ce ai de facut?

Trimite SMS la 1721 cu textul “PATRULA 21” si asculta PatruLa 21 in fiecare dimineata de luni pana vineri. Daca esti sunat, esti bun de testat in direct contra-cronometru, pentru 100 de euro cash!

DOI RASPUND, UNUL CASTIGA!

Scapa de intrebari cu raspunsuri agile… pe care sa le arunci ca proiectile in adversarul tau! Daca intrebarea ramane la el… raspunsul este simplu: tu castigi suta de euro!

Intrebarile sunt la noi… raspunsurile vin de la voi!

Competitia intitulata “Distractie contra-cronometru” se desfasoara pe postul de radio, Radio 21, in perioada 14.01.2014 – 28.02.2014, de luni pana vineri, in intervalul 06.30 – 10.00, 1 concurs/zi.

Pentru a participa la concurs, ascultatorii trebuie sa trimita SMS cu sintagma “PATRULA 21”, la numarul 1721, numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote. De asemenea, sunt acceptate si sintagmele PATRULA21, 4LA 21 si 4LA21. 

Pentru fiecare concurs programat pe post, DJ-ul Radio 21 va alege 2 [doua] numere de telefon. Selectia celor doua numere de telefon se va realiza prin tragere la sorti, cu ajutorul unui program software specializat, din lista de SMS-uri valide primite la 1721.  Cei doi concurenti, anume posesorii celor doua numere de telefon selectate, vor fi preluati in direct pe radio. 

In momentul in care cei doi concurenti se afla simultan pe radio, Dj-ul Radio 21 porneste concursul efectiv, difuzand semnalul sonor de inceput-concurs. Din acest moment, cei doi concurenti au un timp-limita prestabilit [mai exact un interval de timp cuprins intre 30 secunde – 90 secunde] pentru a raspunde unui set de intrebari de cultura generala, dupa cum urmeaza: 

  • Dj-ul Radio 21 deschide concursul, adresand o intrebare primului concurent selectat, prin tragere la sorti, cu ajutorul programului software specializat
  • In situatia in care primul concurent ofera raspunsul corect, Dj-ul Radio 21 continua concursul cu o noua intrebare adresata celui de-al doilea concurent aflat in direct pe radio 
  • In situatia in care si cel de-al doilea concurent ofera raspunsul corect, Dj-ul Radio 21 revine la primul concurent, caruia ii adreseaza o alta intrebare. Procedura continua pana la expirarea timpului stabilit pentru acel concurs, marcat printr-un semnal sonor corespunzator.
  • In situatia in care unul dintre concurenti nu ofera raspunsul corect la intrebarea adresata, Dj-ul Radio 21 continua concursul adresandu-i o alta intrebare aceluiasi concurent. Procedura continua pana cand concurentul respectiv ofera un raspuns corect.   
  • La expirarea timpului alocat pentru concurs, concurentul caruia Dj-ul Radio 21 trebuie sa ii adreseze o noua intrebare este declarat necastigator iar premiul, anume suma de 100 de euro ii revine, in mod automat, celuilalt concurent.   

In situatia in care conexiunea cu unul dintre concurenti intampina dificultati tehnice, concurentul respectiv va fi recontactat, in direct de catre Dj-ul Radio 21; daca acesta nu mai raspunde la telefon sau are telefonul inchis, DJ-ul are dreptul sa il elimine din concurs si sa aleaga un nou concurent, folosind acelasi procedeu, anume extragere cu ajutorul programului software specializat.