Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-02. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele 5 parfumuri Dolce Gabbana The One for Men edition!

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in spatiul virtual corespunzator Site-ului,  incepe la ora 10:00:00, pe data de 02 Decembrie 2013 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 01 Ianuarie 2014.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura descrisa de mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea: Masculinitatea parfumului Dolce&Gabbana The One for Men se regaseste in acordul final de:

  •  ambra si tutun
  •  grapefruit si coriandru
  •  chimbir si tutun

Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 06 Ianuarie 2014, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve.

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • o singura extragere: se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve pentru premiile constand in 5 parfumuri Dolce&Gabbana The One for Men edition edt 50 ml, din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament. 

Premiile:

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in: 

  • 5 parfumuri Dolce&Gabbana The One for Men edition edt 50 ml, in valoare fiecare de 306 lei.

Premiile vor fi ridicate exclusiv de catre castigatorii validati in urma tragerii la sorti pana la data de 28 Februarie 2014.