98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
50
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher in valoare de 100 lei + transport gratuit, voucherele oferite de Mimo Store!

   2011.12.25    1335

Colajele in Polyvore sunt desuete si la indemana oricui. Fotografiile de tip personal style blog sunt repetitive si, frankly, deseori prea pentru “poseuri”. Personal, la o femeie admir mai intai creierul, educatia, si abia la final vestimentatia. De aceea, pentru cadourile acestui concurs, imi doresc sa vad cat sunteti de convingatoare si talentate la scris. Iata ce aveti de facut, daca vreti sa castigati unul din voucherele oferite de Mimo Store. Vizitati siteul, alegeti piesa care va place cel mai mult, puneti-va in pantofii unui editor de moda, examinati fotografia piesei cu atentie si intrebati-va: “Oare altor fete le-ar placea? Cum pot sa le conving?” Scrieti, apoi, o scurta recenzie, asa cum ati face pentru paginile de shopping ale unei reviste: de ce o recomandati, de ce v-a placut, ce v-a inspirat, de ce v-a facut inima sa bata mai rapid…! Peste o saptamana vom premia trei dintre cele mai inspirate, amuzante sau originale comentarii cu cate un voucher in valoare de 100 lei, iar recenziile vor fi postate si in dreptul pieselor Mimo alese. Mecanismul concursului: 1.  Vizitati Mimo Store aici si alegeti o singura piesa (imbracaminte sau accesoriu). 2. Imprieteniti-va cu Mimo pe Facebook, la www.facebook.com/mimostore, ca sa fiti la curent cu noutatile si concursurile. 3.  Reveniti pe StyleDiary si postati in zona de comentarii linkul catre piesa aleasa si comentariul/ recenzia voastra.  Nu este nevoie de un eseu, ci de o argumentatie desteapta, concisa, al carei stil sa va caracterizeze. 4. Fiecare participanta poate alege si posta recenzii pentru mai multe piese, dar la selectia finala vom alege doar cate un comentariu pentru fiecare concurenta, pentru ca asa e fair. 5. Concursul se desfasoara in perioada 20-27 decembrie, castigatoarele vor fi anuntate in data de 28 decembrie. Premii: trei vouchere, fiecare in valoare de 100 lei + transportul gratuit.

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.