Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-08. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un parfum Hugo Boss Jour!

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei,  incepe la ora 10:00:00, pe data de 08 Ianuarie 2013 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 07 Februarie 2014.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura descrisa de mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

1. Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea adresata de catre Organizator la sectiunea din Site destinata Concursului HUGO BOSS.

  • Cine este ambasadoarea Boss?
    •  Amy Adams
    •  Gwyneth Paltrow
    •  Blake Lively

2. Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 10 Februarie 2014, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve. Tragerea la sorti a castigatorilor va fi electronica prin procedeul de programare pentru extragere aleatorie (functia "random").

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • o singura extragere: se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve pentru premiile constand in 5 parfumuri Hugo Boss Jour EDT 50 ml